Forza cycling : een eigentijds fietshandboek over trainen en voeding – Nick Audooren

Fietsen is en blijft razend populair in Vlaanderen. De moderne pedaalridder neemt echter geen genoegen meer met rondjes om de kerk. Hij waagt zich aan ambitieuzere doelstellingen zoals het uitrijden van een Vlaamse klassieker of het bedwingen van een mythische col. Veel wielertoeristen hanteren hiervoor geen of achterhaalde trainingsmethodes.

Nochtans staat de sportwetenschap niet stil. Dringend tijd dus om de allerlaatste ontwikkelingen op het vlak van training, herstel, voeding en materiaal in een eigentijdse trainingsgids te gieten.

Proftrainer Nick Audooren is onze gids. Hij loodst, met de hulp van Tish Benoot, Jens De Keukeleire en Louis Vervaecke, wielertoeristen moeiteloos door unieke parcoursen in de Vlaamse en de Waalse Ardennen, op de Mont Ventoux, de Stelvio en Les 3 Ballons. Het is een bron van nuttige en specifieke informatie over voeding, training en gezondheid.

Met oefeningen, trainingsschema’s, routesuggesties en tal van andere praktische informatie. Ook aan sportpsychologie wordt aandacht besteed: hoe omgaan met druk en verlies of tegenslag.

Kopen op bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]