Het geheim van wielrennen

Slim gezonder, fitter én sneller worden!

Ben je op zoek naar tips om een snellere en completere wielrenner te worden? Dan is Het Geheim van Wielrennen een absolute must!  Het Geheim van Wielrennen is hét standaardwerk voor de slimme wielrenner en zijn coach.

Een boek bomvol informatie, voor de leergierige renner met oog voor details. Een naslagwerk met een vernieuwende kijk op wielrennen en de grenzen van het prestatievermogen.

Training, voeding, gewicht, banden, wielen, frame, aerobars, vermogensmeters, wind, heuvels, de vorm van de dag, het werelduurrecord, de Alpe d’Huez en nog veel meer.

De invloed van werkelijk alle factoren op je prestatie wordt helder uitgelegd aan de hand van handige lijstjes en praktijkvoorbeelden.

Bij het boek hoort een website met calculatoren www.HetGeheimvanWielrennen.nl, waarmee je je eigen prestaties kunt voorspellen en narekenen. Zo kun je voor jezelf bepalen wat je moet doen om nog beter te worden.

Kopen op bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]