MENUMENU

Zoek de geschikte vervoerstas

Voor het vervoeren van je fiets tijdens vliegreizen of bescherming tijdens vervoer.kun je kiezen voor een fietstas of voor een -koffer.

In tegenstelling tot een fietskoffer, beschikt een fietstas  niet over een harde wand, maar biedt wel voldoende bescherming voor uw fiets.  Ook in een fietstas moet je je fiets gedeeltelijk uit elkaar halen, maar is iets eenvoudiger om je fiets in de zak te doen passen dan in een fietskoffer.

Een fietszak neemt ook minder plaats in om het weg te bergen bij niet-gebruik, soms wel een belangrijke factor.

Bekende merken zijn Thule, Agu, Pro en Scicon.

Pro Fietstas

Pro Fiets Reistas

Een fietstas hoeft niet duur te zijn.  De handige Pro Fiets Reistas is ideaal als je je fiets mee wilt nemen naar een andere bestemming. Deze praktische tas beschermt je fiets niet alleen perfect maar zorgt ook dat je hem erg eenvoudig mee kan nemen. Deze fietskoffer biedt ruimte voor alle standaard fiets- en wielformaten.

Hij is voorzien van een sterke plastic onderplaat en een intern compartiment voor 2 wielen.  Prijsindicatie 120 € 

PRODUCTSPECIFICATIES

  • Duurzame transporttas die plaats biedt aan één complete fiets
  • Beschermende schuimvoering en plastic onderplaat
  • Interne compartimenten voor 2 wielen
  • Stevige schouderband en handgrepen voor gemakkelijk dragen
  • Maat: 115 x 88 x 22 centimeter (B x H x D)
  • Kleur: Zwart

 

Méér weten over fietskoffers en -vervoer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]