Belvilla

Belvilla is met ruim vijfendertig jaar kennis en ervaring uitgegroeid tot één van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven ruim 660.000 gasten uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van de vakantiehuizen van Belvilla. In totaal komt dit neer op ruim 4,5 miljoen overnachtingen per jaar. Belvilla is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel en is sinds 2007 onderdeel van de Europese holding @Leisure.

Bij Belvilla hebben consumenten een ruime keus uit 27.000 unieke, online boekbare vakantiehuizen voor alle soorten vakanties in 24, voornamelijk Europese, landen. Met een Belvilla is de consument verzekend van een geslaagde vakantie. Er is altijd een Belvilla voor een onvergetelijke vakantie: Belvilla heeft namelijk een verrassend en breed aanbod van unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een weekje fietsen of wintersport. Unieke vakantiehuizen met regionale kenmerken op mooie locaties, of dit nu aan de kust, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum is.

De vakantiehuizen worden persoonlijk beoordeeld volgens strikte criteria, door specialisten in huis en inkopers ter plaatse die de regio goed kennen, alvorens ze aan het aanbod van Belvilla toegevoegd worden. De kwaliteit wordt continue bewaakt samen met huiseigenaren. Daarnaast speelt feedback van gasten natuurlijk ook een belangrijke rol.

 

belvilla

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]