Happy Home

Happy Home verhuurt al sinds 1989 méér dan 20.000 persoonlijk geïnspecteerde vakantiehuizen in 12 Europese landen. Alle huizen die Happy Home verhuurt, zijn door landenspecialisten bezocht en daarna gedetailleerd beschreven. Ieder huis uit ons programma wordt regelmatig opnieuw bezocht.

Happy Home werkt rechtstreeks met verhuurders en huurders, dus zonder tussenkomst van kostenverhogende schakels. Hierdoor zijn onze contacten met de verhuurders zeer intensief, onze kennis van de woning en de omgeving gedetailleerd en onze prijzen scherp.

Op vakantie gaan in een vakantiehuis van Happy Home betekent echt kennismaken met de cultuur van uw vakantieland. Aan de kust, in de bergen, in het bos of op het platteland heeft u een ruime keuze uit talloze types vakantiehuizen.  Van een vrijstaande villa met privé zwembad in de Provence en een groepshuis in de Ardennen, tot een chalet met uitzicht op de bergen in Oostenrijk of Zwitserland.

Maar ook als u op vakantie allerlei faciliteiten binnen handbereik wilt hebben omdat u met het hele gezin op vakantie gaat, dan huurt u bij Happy Home net zo gemakkelijk een bungalow op een vakantiepark.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]