Interhome

Interhome beschikt over een portefeuille van ruim 33.000 vakantiewoningen en appartementen in meer dan 33 landen. Sinds 1965 één van de vakantiehuizenspecialisten van Europa.

Of u nu op zoek bent naar een villa met zwembad voor de zomervakantie of een gezellig chalet aan de piste voor de wintersportvakantie, een stadsappartement voor een citytrip in het voorjaar of toch liever een accommodatie dicht bij huis voor de volgende vakantie, bij Interhome heeft u steeds een uitgebreide keuze.

De service van Interhome omvat de afhandeling van het volledige boekingsproces, de sleuteloverdracht en de eindschoonmaak, u hoeft zich dus geen enkele zorg te maken over de betrouwbaarheid van uw reservatie en betalingen. Bovendien profiteert u van de kwaliteit van Interhome op basis van onze gestandaardiseerde en algemeen erkende Zwitserse sterrenclassificatie.

Interhome zorgt er voor dat uw vakantieverblijf niet alleen heel plezierig, maar ook nog eens heel betaalbaar is.  Wil jij nog snel even gaan fietsen in de Alpen ? Bekijk dan het last minute aanbod van Interhome met kortingen tot wel 33%.

 

Last-Minute aanbiedingen

 

Interhome is opgericht in 1965 in Zwitserland en kijkt terug op vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Momenteel is Interhome één van Europa’s grootste aanbieders van gecontroleerde vakantiehuizen en appartementen wereldwijd.  De moedermaatschappij Interhome AG, gevestigd in Glattbrugg, Zürich, is 100% eigendom van Hotelplan Holding AG. Dit bedrijf is 100% eigendom van Migros, de grootste retailorganisatie van Zwitserland met het hoofdkantoor in Zürich.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]