MENUMENU

Fiets.nl, uw fietsblad ?

De Fiets magazine is ruim 30 jaar een onbetwiste autoriteit op het gebied van sportief fietsen en de hele belevingswereld rond het fietsen. Het blad verschijnt maandelijks en informeert de bezoeker over hoe zij het meeste uit hun hobby kunnen halen. In elke editie komen onderwerpen zoals materiaal, techniek, training, voeding, wielersport en achtergronden aan bod.

Maandelijks boeit Fiets Magazine met ruim 45.000 gedrukte tijdschriften meer dan honderdduizend fietsliefhebbers met informatie en inspiratie.

Fiets.nl coverFiets:

  • is het grootste tijdschrift voor actieve fietsers in Nederland en België
  • schrijft voor zowel wielrenners als mountainbikers
  • verschijnt iedere maand, waarvan één keer met een dubbelnummer
  • brengt onafhankelijke producttesten en -informatie waaraan lezers een hoge waarde toekennen
  • geeft inspiratie aan lezers voor hun eigen fietsbeleving, -tochten en -reizen
  • gaat over genieten op de fiets en van het fietsen
  • maakt speciale uitgaven als de Koopgids, officiële Grand Départ-programmaboek
  • geniet een hoge lezersbinding

 

Fiets schrijft iedere maand over racefietsen en mountainbikes getest, de nieuwste technieken en accessoires, interviews, evenementen, trainings-, voedings- en onderhoudstips, wielersport, reisverhalen en routetips en de toerkalender.

Check nu de verschillende abonnement-formules.

Fiets.nl is een uitgave van NewSkoolMedia, Naast Fiets geeft NewSkoolMedia ook het recreatieve tijdschrift FietsActief (www.fietsactief.nl) en het sportieve tijdschrift Procycling (www.procycling.nl) uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]