MENUMENU

Craft Verve Glow Fietsjack Zwart/Reflectie Heren

  • prachtige pasvorm
  • goede sluiting door elastische vorm
  • reflectie
  • voldoende ademend

 

Verkrijgbaar bij Futurumshop.nl

Het Craft Verve Glow fietsjack heeft een prachtige pasvorm dankzij het bodymapped design.

Het jack sluit goed aan dankzij de elastische touch, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest.

Reflecteerde details zorgen ervoor dat je onderweg beter opvalt.

Je hoeft niet bang te zijn dat je afkoelt dankzij de goede isolerende stof die voldoende ademend is.

 

MEER INFO

PRODUCTSPECIFICATIES

Merk : Craft

Productdetails :

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]