Koopjes – Solden

Januari-maand = Solden-maand

Het is nu de moment om koopjes te doen, ook reeds voor winterkledij.  Check alvast tot 31 januari bij onze partner Futurumshop.

Of kijk verder in onze shop.

Abus Pedelec+ Race Fietshelm Blauw

Abus Pedelec+ Race Fietshelm Blauw

Enkele toppers :

AGU Martello Fietsjack Zwart Heren

AGU Martello Fietsjack Zwart Heren

Sealskinz Lightweight Halo Led Overschoenen Zwart/Rood

Sealskinz Lightweight Halo Led Overschoenen Zwart/Rood

Craft Verve Wind Fietsshirt Lange Mouwen Oranje/Grijs Heren

Craft Verve Wind Fietsshirt Lange Mouwen Oranje/Grijs Heren

Castelli Meno 2 Fietsbroek Lang Met Bretels en Zeem Zwart Heren

Castelli Meno 2 Fietsbroek Lang Met Bretels en Zeem Zwart Heren

Bell Draft MIPS Race Fietshelm Wit-Zilver

Bell Draft MIPS Race Fietshelm Wit-Zilver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Sale Banner

Koopjes – Solden

Januari-maand = Solden-maand Het is nu de moment om koopjes te doen, ook reeds voor winterkledij.  Check alvast tot 31 januari bij onze partner Futurumshop. Of kijk verder in onze shop. Enkele toppers :

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]