MENUMENU

Aftellen naar Bike MOTION 2018

Waar je Bike MOTION Benelux vroeger altijd in het najaar bezocht, zijn ze er vanaf nu in het voorjaar.   De komende editie vindt plaats van 2 t/m 4 maart 2018.   De grootste Nederlandse fietsbeurs heeft er voor gekozen bij de aanvang van het seizoen erbij te zijn.

Bike MOTION Benelux werkt dit jaar ook voor het eerst samen met E-bike Xperience en  Fiets en Wandelbeurs. De locatie is zoals steeds de Jaarbeurs in Utrecht. Uitgangspunt is dat de gecombineerde events elkaar aanvullen en versterken.  De bezoeker kan bij de aankoop van een ticket voor één van de evenementen, gratis de andere twee bezoeken.

Enkele activiteiten in de kijker ?

  • Het toertochtenplein, een verzamelpunt van alle informatie over diverse tochten in binnen- en buitenland. (Hal 10)
  • MTB-parcours (Hal 9 & 10)
  • Kwaremont Koerse Kaffee, ambiance in Flandrien-stijl
  • Racefiets testen, zelf de weg opgaan voor een test met je koersfiets-to-be
  • Exclusief Plein, verzamelpunt van alle top-of-the-line materiaal  (Hal 11)
  • Service straat, check up van je fiets door experts in de werkplaats (Hal 8)
  • Personal Improvement Area bij Wattbike (voedingadvies, nulmeting, trainingschema, sporttest) (Hal 11)
  • Live koers kijken in het Cycling Café (Hal 11)

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]