MENUMENU

BBB Nanoboard BCP-36W

 • uitzonderlijk bedieningsgemak
 • licht en compact
 • duurzaam
 • slimme caloriefunctie

Verkrijgbaar bij Van Eyck Sport

De BBB NanoBoard 14-functies BCP-36W Fietscomputer met draad is een lichtgewicht en compacte fietscomputer met veertien functies die door de meeste wielrenners het vaakst gebruikt worden.

Bedienen gaat zeer eenvoudig via één knop (single button interface), met uitzonderlijk bedieningsgemak. Deze fietscomputer is duurzamer dan ooit en tevens met rubberen TPU protectie beschermd tegen de elementen.

Alle traditionele functies die je van een fietscomputer mag verwachten zijn aanwezig. Het is daarnaast zelfs mogelijk om bij te houden hoeveel calorieën je tijdens je rit verbrand via een slimme caloriefunctie.

 

MEER INFO

PRODUCTSPECIFICATIES

Merk : BBB

Nanoboard BCP-36WProductdetails :

 • Draadloze fietscomputer met veertien functies
  • Huidige snelheid
  • Gemiddelde snelheid
  • Maximale snelheid
  • Rijtijd
  • Totale rijtijd
  • Ritafstand
  • Totale afstand
  • Pacer
  • Klok
  • Auto scan
  • Auto start/stop
  • Indicator lege/lage batterij
  • Calorie teller
  • Totale calorieverbruik
 • Bevestiging op stuurstang of stuurpen met universele houder
 • Eenvoudig te bedienen met één knop
 • Waterdichte behuizing
 • Batterij wordt meegeleverd
 • Kleur: Zwart/Zilver
 • Goedkopere variant : BCP-35W (11-functies)

 

MEER INFO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Cadeaubons, een stressloze oplossing

Niet vanzelfsprekend, een kerst- of eindejaarscadeau kopen voor één van uw favoriete wielerfanaten. Wie een stukje fietsplezier of fietscomfort cadeau wil doen, kan bij verschillende sites terecht. Je kiest het bedrag dat je cadeau wilt geven, en vervolgens maak je een keuze voor één van de sites.

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]