MENUMENU

Dagdeals

dagdeals futurumshop

Volg hier de dagdeals van Futurumshop. Dagelijks de meest interessante koopjes.

Naast de aantrekkelijke prijzen en het ruime aanbod, beschikt Futurumshop over een net vernieuwde webshop, duidelijk en overzichtelijk.

Vele fietsers zijn u al voorgegaan en bestellen al jaren producten naar volle tevredenheid. Er is veel kennis over de producten en bij vragen of klachten handelen ze snel en professioneel.  Super snelle levering, goeie kwalitatieve artikelen en fantastische service.

DEAL VAN DE DAG

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]