MENUMENU

Bike Motion 2018

02/03/2018 - 04/03/2018
:
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Bike MOTION 2018 biedt van vrijdag 2 maart tot en met zondag 4 maart drie dagen fietsplezier.

Met Bike MOTION in het voorjaar geven we je seizoensstart een extra zetje. Je kan nieuw materiaal testen, je conditie meten of speuren naar producten en diensten die bij je fietsambities voor 2018 passen. Je vindt alles onder 1 dak. Voor de fietser die precies weet wat hij nodig heeft, de fietsliefhebber die nieuwsgierig is naar de nieuwste producten en diensten en voor de beginner die antwoorden zoekt op zijn vragen.

Binnen de nieuwe opzet van Bike MOTION bieden exposerende merken hun nieuwste producten, diensten en innovaties direct aan bij de bezoekers. Hierdoor ontstaat een compleet beeld van het aanbod en kunnen bezoekers zelf snel en overzichtelijk de juiste afweging maken, passend bij hun persoonlijke doelen voor het komende fietsseizoen. Je komt naar Bike MOTION om te zien wat er nieuw is op de markt en om verrast te worden met nieuwe inzichten. Daarom zal er in deze vernieuwde voorjaarseditie meer ruimte zijn voor fietstests en productbeleving.

Met de verschuiving naar de start van het fietsseizoen komt Bike MOTION naast de E-Bike Xperience en Fiets en Wandelbeurs te staan. Door deze beurzen naast elkaar te plaatsen creëren we de mogelijkheid om bezoekers met meerdere interesses te bedienen. Vanuit één centraal punt kun je drie dagen lang alles vinden wat je zoekt als het om sportief fietsen gaat. De hallen worden gevuld met de nieuwste producten, innovaties en presentaties van een enorm breed merkaanbod.

Gegevens

Begin:
02/03/2018
Einde:
04/03/2018
Evenement Categorie:
Website:
http://www.bikemotionbenelux.nl/nl-NL/Bezoeker.aspx

Organisator

Jaarbeurs Utrecht

Locatie

Utrecht
Nederland + Google Maps