Van Eyck Sport, nieuwe partner van Fietsen in de Alpen

logo vaneyckVan Eyck Sport hoeven wij nauwelijks voor te stellen aan de wielerliefhebber.  Zowel qua fietsen als qua fietskleding is er op elk moment een uitgebreid gamma aan kwaliteitsmerken en wordt er gereageerd op het steeds evoluerende en groeiende aanbod op de markt.

Het is een uitdaging om regelmatig interessante nieuwigheden aan te bieden aan de klant. Zo werd in de kledingafdeling vrij recent nog het hippe Alé in huis gehaald. Voor de dames, die steeds meer de fiets als vrijetijdsbesteding ontdekken, is er ook een aparte hoek in de winkel gereserveerd.

Van Eyck Sport is de online-shop voor de echte wielerfanaat, met een ongezien aanbod aan van fietsen, fietsaccessoires, sportvoeding en fietskledij. Met grote merken zoals Shimano, Tacx, Castelli, Polar, Ridley, Colnago, Oakley, Bianchi, Thompson, Wilier en nog vele andere merken zit je goed bij Van Eyck Sport.

De missie van Van Eyck Sport sluit heel nauw aan bij die van Fietsen in de Alpen :  klanten het ultieme gevoel te geven van fietsbeleving. Zij realiseren dit door een zorgvuldige selectie van het aanbod, door te reageren op het steeds evoluerende en innoverend aanbod op de markt en dit aan de juiste prijs.

 

BEKIJK HET AANBOD VAN FIETSKLEDIJ

De voordelen:

• Lage prijzen
• Meer dan 9000 producten online te koop
• Snelle levering vanuit eigen stock
• 14 dagen omruilgarantie
• Klanten vanuit meerdere landen
• Vakkundig personeel

Maandelijks tal van artikels in promotie

Zowel qua fietsen als qua fietskleding is er op elk moment een uitgebreid gamma aan kwaliteitsmerken en wordt er gereageerd op het steeds evoluerende en groeiende aanbod op de markt. Het is een uitdaging om regelmatig interessante nieuwigheden aan te bieden aan de klant. Zo werd in de kledingafdeling vrij recent nog het hippe Alé in huis gehaald. Voor de dames, die steeds meer de fiets als vrijetijdsbesteding ontdekken, is er ook een aparte hoek in de winkel gereserveerd.

Klanten moeten verder uiteraard kunnen rekenen op een goede service na verkoop. Goed geschoold personeel staat daarvoor garant. Ondertussen heeft Van Eyck Sport meer dan 40 medewerkers over de diverse filialen heen.

 

BEKIJK DE PROMOTIES VAN DE MAAND

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]