MENUMENU

Oranje dagen deals by Futurumshop

Ook de fietsers profiteren mee van misschien wel het leukste feest van Holland: Koningsdag. Op 27 april vieren de Nederlanders de verjaardag van koning Willem Alexander met heel veel muziek, straatfeesten, vrijmarkten en kermissen. De koning zelf trekt met zijn familie het land in.  De vooravond van Koningsdag, Koningsnacht, wordt ook gevierd met muziekoptredens, in Den Haag en andere steden en de grootste vrijmarkt van het land in Utrecht.

 

Het is dus feest in gans Nederland en speciaal in teken van Koningsdag heeft ook Futurumshop.nl “Oranje dagen deals”. Vanaf 26 april tot en met 30 april zijn er tal van  buitengewone aanbiedingen, een overzicht :

 

Donderdag 26 april

19:00-23:00 uur – Online Kleedjesmarkt – Opruiming van onze Outlet! O.a. 50% korting op Selle Italia zadels

 

Oranje dagen deals

Vrijdag 27 april

07:00-12:00 uur – Vroege Vogels Vrijmarkt Deals

12:00-16:00 uur – Koopjesplein met 27 aanbiedingen

16:00-23:00 uur – Koningsknallers – O.a. 10% extra korting op Continental

 

Oranje dagen deals

 

Zaterdag 28 april

Fietskleding Koopjes – Unieke aanbiedingen van topmerken als Castelli, Assos, Sportful en Craft

 

Oranje dagen deals

 

Zondag 29 april

Gadget Markt

 

Oranje dagen deals

 

Maandag 30 april

Nostalgie bij FuturumShop.nl

Oranje dagen deals

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]