E-Giftkaart Van Eyck Sports

  • Waarde 25-50-75-100-150-200-250 €
  • Leveringswijze vrij te kiezen
  • Persoonlijke boodschap mee te geven

Kies uw giftcard bij Van Eyck Sport

Wil jij iemand verrassen met een leuk cadeau van Van Eyck Sport, maar weet je niet wat je moet kopen? Dan kan je altijd kiezen voor de Van Eyck Sport cadeaubon.

Dankzij Van Eyck Sport kan je wielerfanaten plezieren met een e-giftcard. Kies je bedrag, zeg ons voor wie de cadeaubon bestemd is en laat zelf nog een persoonlijke boodschap achter!

Je stuurt de cadeaubon rechtstreeks naar het e-mailadres van de gelukkige. Die ontvangt een pdf met zijn/haar eigen naam en de naam van de afzender.
of je kan de cadeaubon zelf afdrukken en bezorgen aan de gelukkige.

De e-giftcard kan ook als betaalmiddel gebruikt worden in de verschillende Van Eyck Sport – fietswinkels.

De cadeaubon kan je valideren in het betalingsproces bij de de betalingsmogelijkheid. Daar duid je ‘cadeaubon’ aan en kan je de code omruilen. Indien er nog tegoed over is, dan kan je hieronder achteraf het openstaande saldo raadplegen.

Ontdek ook het volledige aanbod van Van Eyck Sport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]