Wintersolden

Alle winterkledij moet de deur uit.  Fietsen in de Alpen zocht de beste koopjes voor u uit.  Niet aarzelen, er zijn echt zaakjes te doen :

 

wiggle logo

Wiggle biedt kortingen aan tot 65 %.

Alle winterkledij moet de deur uit.  Ons viel vooral de Rapha Deep Winter handschoenen op met winddicht nylon aan de buitenkant en Primaloft® ONE isolatie.

Een mooie deal lijkt ons ook de Gore Wear C5 Gore Wear-Tex® Shakedry® 1985 jas.  Ongeacht het weer houdt deze regenjas je droog dankzij het tweelagige Gore-Tex Active membraan.  Wij zijn fan van de dhb Classic Softshell Windslam Roubaix fietsjas.  Deze warme jas met fleece en een schitterende opdruk, met reflecterende logo’s,  houdt de wind tegen voor goede bescherming in uitdagende weersomstandigheden.

Over de Endura Bowmore Whisky fietstrui blijven wij enthousiast.  Deze klassieke fietstrui knipoogt naar de geliefde Schotse drank.. Hou jij van whiskey, dan hou je ook van deze fietstrui.  De trui bestaat voor 47% uit Coolmax®, een lichte stof die zweet snel afvoert.

Bekijk hier alle wintersolden van Wiggle.

 


 

odlo

Odlo thermo ondergoed en thermokleding houden je lekker warm in de winter.  Uw lichaamstemperatuur wordt gereguleerd en u blijft droog en comfortabel dankzij de verschillende niveaus van isolatie en vochtbeheer. Odlo is dé uitvinder van het functionele sportondergoed en het drielagenprincipe.

Zoals bijvoorbeeld het  nauwsluitende Odlo Jacket GOD JUL.  Deze winddichte en waterafstotende windjack bestaat uit 100% polyester.  Vooral de kleur charmeert ons, de logo’s zijn reflecterend.

Voor de dames die het graag warm hebben op de fiets, raden we de naadloze lange onderbroek Natural 100% Merino Warm van Odlo aan.  Deze broek, gemaakt van de fijnste 100% merinowol, biedt je alles wat je nodig hebt voor je fietstrips, maar ook voor je skitrips, winterwandelingen en meer, zodat je buiten van je sport kunt genieten. Kortom, je krijgt alle comfort met een lichaamstemperatuurcontrole, antigeurcontrole en uitstekende thermische isolatie, dit alles terwijl hij zeer zacht op je huid voelt.

Zolang de voorraad strekt, kunnen dames en heren dus online uitstekende zaakjes doen bij Odlo.

 


bobshop logo

 

Ook bij Bobshop is er Winteruitverkoop.

Ontdek het uitgebreide aanbod aan afgeprijsde winterjacks van de grote merken : Craft, Castelli, Endura, Gore, Nalini, Sportful, Santini, rh+ en Vaude, allen topmerken.

Ons viel de MTB-helm Ryker AM 2017 vooral op.  Deze compacte MTB-helm beschikt over een grote beschermfactor en een optimale ventilatie. De helm is ontwikkeld voor het gebruik op ruw terrein, maar kan dankzij de verwijderbare kap ook op de weg worden gebruikt.

De high-end Team Katusha Alpecin 2018 racefietsschoenen van SIDI springen ook in het oog.  Een complete carbonzool met geïntegreerde ventilatie garandeert een krachtoverbrenging van 100% en een aangenaam voetklimaat. Twee zeer precies instelbare push-draaisluitingen en een instelbare beugel over de hiel houden de voet perfect op z’n plaats. Inzetstukken van mesh in de bovenkant van de schoen optimaliseren de ventilatie van de voet. Een aanrader.

Ontdek nog méér interessant afgeprijsde artikelen bij Bobshop.

 


Van Eijck Sport

 

Uitzonderlijke online promotie bij Van Eijck Sport op de Shimano Ultegra groepsets.

De Ultegra R8000 Groepset 11 speed brengt je nog dichter bij Dura-Ace groepen. Het crankstel beschikt nu over het asymmetrische voorblad met vier armen uit de Dura-Ace groep, welke door de hollowglide technologie nog lichter is, maar toch stijf. Daarnaast zijn de derailleurs ook niet onaangeroerd gebleven. Zo heeft de achter derailleur nu het nieuwe low-profile Shadow TD design. Deze ligt nu nog meer onder de cassette, voor meer bescherming en een betere aerodynamica. De voorderailleur schakelt nu nog beter onder volle belasting. Kortom met deze nieuwe Ultegra topper zit de Dura-Ace serie op de hielen.

De Ultegra R8050 Di2 groepset staat dan weer garant voor snelle schakelprestaties, de beste remeigenschappen en een ongeziene duurzaamheid.

Beide worden nu aangeboden met een prijsvoordeel van 40% korting.

Ontdek ook méér kortingen van Van Eijck Sport.

 bol.com

Ook bij Bol.com hoge winter-kortingen.

Zoals méér dan 50% korting op het Selle San Marco Regale Carbon FX fietszadel.   Dit zadel met een klassieke look maar met de technieken van de 21e eeuw. Smal en plat voor de renner die veel beweegt op het zadel en bovendien vervaardigd uit de beste materialen, zodat het licht en comfortabel is.

Mooie korting ook op de Rogelli Aquabloc armstukken, waterafstotend en voorzien van een fleece voering. De silicone grip zorgt voor een goede pasvorm.

Ook de Sigma BC 14.16 Alti STS CAD Fietscomputer staat in promotie.   handige compacte fietscomputer met uitgebreide hoogtemeterfuncties. Dankzij de STS-sensor kan de fietscomputer volledig draadloos worden gemonteerd en worden gegevens zoals snelheid en afstand nauwkeurig vastgelegd en storingsvrij verzonden naar je fietscomputer. Tevens beschikt dit pakket over een STS trapfrequentiezender zodat je op je fietscomputer ook duidelijk de trapfrequentie wordt weergegeven.

 


AS Adventure

A.S. Adventure zet ook een heel assortiment van fietsartikelen in promotie.

De Northwave Dynamic Bibtight (lange) fietsbroek sprak ons vooral aan.  Deze broek oogt mooi, sluit overal goed aan en beschikt over een comfortabel zitkussen.  Houdt de kou tegen door zijn stofsamenstelling van 86% polyamide en , 14% elastaan.

Uit de fietsjassen viel ons de Gore Wear T-shirt E thermo op.  Veilig door zijn fluogele kleur en de reflecterende elementen op rug  en aan de voorzijde.

Uiteraard vallen de Gore Bike Wear Hhelmf, al dan niet met fluokleurband, op.  Ze zijn uniek door hun windproof forehead protection met elastische
Windstopper® en het Soft Shell reflecterende logo.

De RH+ handschoen Code Soft Shell lijkt ons dan weer enorm geschikt voor de komende periode.  Spatwaterdicht, met een antislip anatomische palm met variabele dikte, een gevoerde anti-shock inzet op de pols, een elastische manchet met klittenbandsluiting en een volledige voering.

Maar er is nog véél méér in aanbieding bij A.S. Adventure, bekijk het nu.

 


 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]