Verblijven in Oisans, een echte buitenkans

Wij hebben alvast een mooi voorstel voor u kunnen regelen, een echte buitenkans of zoals de Fransen het uitdrukken ‘un bon plan’ :

 

La Perle de l'Oisans ChambreE-bike arrangement in Chalet La Perle de l’Oisans****, Vaujany (F-38114)  

GRATIS 4 e-bikes ter beschikking tijdens het ganse verblijf (*)

 

Chalet La Perle de L’Oisans**** is een uitstekende accommodatie in een gezellig, authentiek dorpje. Ruime stijlvolle appartementen met royale slaapkamers, gezellig ingerichte woonkamer, goed uitgeruste keuken.  Verder heeft het een sauna, een tuin en barbecuefaciliteiten. Elke accommodatie is voorzien van een flatscreen-tv en een balkon. De eigen badkamer is uitgerust met een douche, een bad en een haardroger. Alle appartementen bieden uitzicht op de bergen en de tuin en het merendeel beschikt over een open haard en een balkon.

 

De accommodatie beschikt over het label “Accueil Cyclo Oisans – 3 fietsen” en biedt zijn fietsende klanten specifieke diensten en faciliteiten aan, alsook de E-bike dienst (om de batterij van uw E-bike te herladen).

Vriendelijke mensen, die je echt een welkom gevoel geven. Echt een aanrader!

 

MÉÉR INFO

Neem contact op met het hotel met code VAE-Fietsenindealpen

Accueil Cyclo Oisans 3Enkele details (*) :

   • Verblijf in Hotel Chalet La Perle de l’Oisans****
   • Beschikbare data, telkens voor 7 nachten, van zaterdag tot zaterdag :
    • 01/06/2019 – 08/06/2019
    • 08/06/2019 – 15/06/2019
    • 15/06/2019 – 22/06/2019
    • 22/06/2019 – 29/06/2019
    • 06/07/2019 – 13/07/2019
   • E-bikes
    • Geschikt voor volwassenen
    • Onder voorbehoud van beschikbaarheid
   • Fietsroutes
    • volgens uw wensen
    • volgens uw fietsniveau en geschikt voor iedereen

 

Wees er snel bij !

neem nu contact op met het hotel !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

2913_VAE_sur_la_route_de_la_Confession©Eric BEALLET_bewerkt

Volop genieten van een e-bikevakantie in de Oisans voor iedereen

Col beklimmen met de e-bike voor iedereen, aan de voet van Alpe d’Huez. Het zou een heel andere fietsvakantie in de Alpen worden voor Greet en Mark. Ze zouden het een eerste keer uitproberen om samen de cols op te fietsen.     Niet zo vanzelfsprekend, want Greet huivert van klimmen. Het is echt niet […]

Cadeaubons, een stressloze oplossing

Niet vanzelfsprekend, een kerst- of eindejaarscadeau kopen voor één van uw favoriete wielerfanaten. Wie een stukje fietsplezier of fietscomfort cadeau wil doen, kan bij verschillende sites terecht. Je kiest het bedrag dat je cadeau wilt geven, en vervolgens maak je een keuze voor één van de sites.

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]