Koppelverkoop PROMO bij Van Eyck Sport

Koppelverkoop VAN EYCK

 

Geniet nu van de koppelverkoop op fietskleding op de webshop.van Van Eyck Sport.

Gebruik promocode KOPPELVERKOOP en ontvang 20% korting bij aankoop vanaf 2 stuks kleding.

Naast je fiets, is je fietsoutfit uiteraard onmisbaar. Bij Van Eyck Sport kan je fietskledij online kopen. Voor dames, heren en kids vind je er korte broeken, lange broeken, ¾ broeken, mouwloze vesten, onderkleding, regenkleding, shirts met lange en korte mouwen, vesten, mutsen, caps en sokken. Maak je fietsoutfit helemaal compleet met het juiste paar fietsschoenen.

In de Van Eyck Sport online shop kan je 24/7 terecht voor fietskledij van de gekende kwaliteitsmerken Assos, Bioracer, Castelli, Craft, Sportful, Vermarc, Northwave, Doltcini, Zero RH+ en Gore Bike-Wear.

Om jouw fiets van alle onderdelen te voorzien, kan je ook een kijkje nemen bij de fietscomputers, fietsremmen en fietsverlichting.

In de online shop kan je veilig betalen met Bancontact, Mister Cash, Visa en MasterCard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]