Black Friday – Méér dan één dag

Black Friday komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten, en vindt ieder jaar plaats op de vrijdag na Thanksgiving.  Black Friday is een dag waarop je vooral online veel kortingen en aanbiedingen kan verwachten op de grootste merken, ook op fietssites.

Online wordt er met kortingen gestrooid vanaf begin november, de week vóór de bewuste dag en natuurlijk op 29 november zelf.   Volg de verschillende sites en profiteer !  Ook op Cyber Monday, de maandag ná Black Friday.

 

Black Friday Wiggle

Black Friday Wiggle                                 ELKE DAG, VIER WEKEN LANG

Black Friday VanEyckSport

Black Friday Van Eyck Sport

Black Friday Decathlon

Black Friday Decathlon                          ELKE VRIJDAG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Black Friday Bol.com

Black Friday Bol.com                                    8 DAGEN LANG

Outlet UnderArmour

Outlet Under Armour

Black Friday Odlo

Outlet Odlo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]