PEARL IZUMI windjack Elite Barrier neongeel/zwart

 • ademend, winddicht en waterafstotend Elite Barrier weefsel
 • actief ademende mesh-inserts onder de armen
 • doorgaande frontritssluiting met kinbescherming en windkering
 • elastische mouw- en boordgrippers

Verkrijgbaar bij Bobshop

Dit lichte windjack is perfect geschikt voor het tussenseizoen en heeft voor elke smaak de passende kleuren. – uit actief ademend, winddicht en waterafstotend Elite Barrier weefsel – actief ademende mesh-inserts onder de armen – doorgaande frontritssluiting met kinbescherming en windkering – elastische mouw- en boordgrippers – zak op de rug uit netmateriaal en klittenbandsluiting – speciaal voor fietsers gevormde kraag, aan de voorkant hoger dan aan de achterkant – reflecterende elementen

windjack Elite Barrier neongeel/zwartProductomschrijving

 • ademend, winddicht en waterafstotend Elite Barrier weefsel
 • actief ademende mesh-inserts onder de armen
 • doorgaande frontritssluiting met kinbescherming en windkering
 • elastische mouw- en boordgrippers
 • zak op de rug uit netmateriaal
 • reflecterende elementen
 • Materiaal: 100% polyester.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Wintersolden

Wintersolden

——————–  LAATSTE DAGEN  —————————- Alle winterkledij moet de deur uit.  Fietsen in de Alpen zocht opnieuw de beste koopjes voor u uit.  Niet aarzelen, er zijn echt zaakjes te doen :                                                  

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]