Fietsen in de Alpen op Bikemotion 2021

Groot nieuws !  Fietsen in de Alpen zal aanwezig zijn op Bikemotion, de fietsbeurs van het najaar.

Door Corona is dit alvast de eerste fietsbeurs sinds anderhalf jaar.  Een uitstekende gelegenheid om het wielerseizoen af te sluiten en reeds vooruit te kijken naar het volgende.  Bike Motion ’21 geeft van 29 tot 31 oktober 2021 drie dagen fietsplezier én inspiratie.

Je vindt er de beste merken, de nieuwste modellen, de coolste fietsgadgets. De bezoeker kan zijn toekomstige racefiets, (e)-mountainbike, crosser of gravelbike visualiseren, voelen en testen. Bike Motion ’21 zorgt voor de beste fietsen, technieken, inspiratie, kennis en aanbiedingen.

Fietsen in de Alpen zal er aanwezig zijn met 2 standen :

 

 • Fietsvriendelijke accommodaties & regio’s :
  • Fietsen in de Alpen vertegenwoordigt een aantal fietsvriendelijke accommodaties en stelt ze graag aan u voor.
  • U krijg alle informatie over de fietsroutes in de regio, de fietsfaciliteiten van de accommodatie en zoveel méér.  Bezoek ons alvast en plan je volgende fietsvakantie.

 

 • Fietskledij
  • Als partner van Tex.Vision en Vestiaire Officiel, stellen wij kwalitatieve, betaalbare en gepersonaliseerde sport- en casualkleding voor.  Ideaal voor uw wielerclub of voor de medewerkers van uw bedrijf. Of voor uw event.
  • Persoonlijke service staat bij ons hoog aangeschreven, wij maken immers ook alles op maat.
  • Wenst u uw bedrijf uit te rusten op uw sportevenementen ?  Dat kan, wij hebben daarvoor alle tools in handen.
  • U kan de kleding voelen en bestuderen aan de hand van de ‘Ain’t no mountain high enough’-lijn die we speciaal voor de beurs lieten ontwerpen.

 

 

Wenst u dat Fietsen in de Alpen uw bedrijf / accommodatie  / regio vertegenwoordigt op Bikemotion ?  Méér info 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

IsèreZomer2021_Win

Win een topverblijf in de Oisans ! Waag nu uw kans !

We hebben er lang naar uitgekeken, gelukkig zijn er versoepelingen en kunnen we opnieuw gaan reizen. Eindelijk kunnen we onze ‘bucket-list’ van fiets-challenges weer bovenhalen en beginnen plannen. Een zetje nodig ?  Hier heb je er ééntje richting de Franse Alpen … Wat kan u winnen ? Een gratis verblijf in Auberge La Douce Montagne […]

Koersplaat – uw trofee aan de muur

Een fietser is ijdel, of hij/zij het nu erkent of niet.  Wielrenners worden zelfs beschouwd als de meest ijdele sporters die er bestaan. De fiets is zijn/haar baby.  Niet alleen moet dit het perfecte model, liefst van een topmerk, zijn en moet men ermee gezien kunnen worden.  De fiets lijkt de sociale status wel te […]

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]