Fietsscheurkalenders 2023

Scheurkalenders blijven populair.  In 1915, tijdens de Eerste Wereldoorlog, werd meest bekende scheurkalender, De Druivelaar, voor het eerst uitgegeven. Deze Belgische scheurkalender heeft al méér dan 100 jaar als doel de lezer elke dag een blaadje ‘wijsheid’ te laten plukken. De Druivelaar werd meteen een succes en heeft nu meer dan honderd jaar later nog steeds een grote schare fans. De nederlandstalige Druivelaar wordt jaarlijks bijna een miljoen exemplaren verkocht.

‘Liefde is…’ is nog zo’n traditionele en nog steeds populaire.  Kookliefhebbers gaan voor een scheurkalender van Dagelijks kost, kwisser blijven trouw aan de Blokken scheurblok of zijn eerder fanaat van de Allerslimste mens ter wereld-kalender.   Een leuke vinden wij de F.C. De Kampioenen scheurkalender, die na het succes van vorig jaar opnieuw wordt uitgegeven.

Ook voor de wielerfan werden scheurkalenders populairder.

Wij stellen u er drie voor, elk met zijn eigen focus. Ze zorgen voor een jaar lang fiets- en scheurplezier, net als de wielerkalender en héél véél wielerweetjes en -verhalen.

Een perfect en betaalbaar eindejaarskado voor de wielerfanaat.

 


 

Koerskalender 2023

 

KOERSKALENDER 2023 – Geert Vandenbon

Voor de Vlaamse wielerfan is de Koerskalender intussen een vaste waarde.

Deze kalender barst opnieuw van de nuttige (en nutteloze) feitjes, aangrijpende quotes en wielerverhalen die je nooit eerder hoorde.

Van Parijs-Roubaix en de Bredene Koksijde Classic tot de Scheldeprijs: met de scheurkalender fiets je mee door de hoogtepunten van de mooiste wedstrijden uit het verleden n mis je dankzij de handige wieleragenda van 2023 geen enkel event van het komende fietsjaar.

 

Beste nu dit uitstekend kado 

voor uzelf of voor de wielerfliefhebbers in uw familie of vriendenkring

 

 

 


De fietsscheurkalender 2023

 

 

DE FIETSSCHEURKALENDER 2023 – Peter & Henk Tetteroo

 

Niet te missen! De 4de editie van de Nederlandse Fietsscheurkalender is al jaren één van de meest geliefde scheurkalenders in Nederland én Vlaanderen. Het is dan ook het beste cadeau voor iedere wielerliefhebber.

Profrenneres, wielerkenners en liefhebbers vertellen in de 2023-editie opnieuw over hun persoonlijke koerservaringen, trainingen, voeding, blessures, materiaal, kleding en bijzondere belevenissen.

Tips, tricks, anekdotes, weetjes, lijstjes, gedichten en meer.

EEN UITSTEKEND KADO, NU BIJ BOL.COM

 

 

 

In deze kalender voor 2023 vind je onder andere:

    • Het verhaal van Jos van Emden, opgetekend door Peter Tetteroo in 52 afleveringen.
    • Henk Tetteroo over de curieuze wielertaal.
    • Patrick Croisiaux en Clemens Steekelenburg over favoriete beklimmingen en jongensdromen.
    • Schitterende wielerverhalen van Guido Bindels en Fred van Slogteren.
    • Evert de Rooij verhaalt over fietsmerken, geeft een voorbeschouwing op het WK in Schotland en vertelt over betreurde dode wielerhelden.
    • Jos van Nierop presenteert bijzondere wielerplaatjes.
    • Jimmy Tigges over zijn verzameling wielersingletjes, inclusief bijpassende verhalen.
    • Profielen en beschrijvingen van uitdagende beklimmingen van ‘Climbfinder’.

 


 

wieler-scheurkalender-2023

WIELERSCHEURKALENDER 2023

De Tour de France?  Ronde van Italië? Er is zoveel te vertellen over de wielersport. Spannende demarrages, team tactieken, de geheimen van het peloton.

In deze supersnelle scheurkalender alles over de Tour, de Vuelta, de Giro, Amstel Gold Race en natuurlijk alles voorjaarsklassiekers.

 

Bestkoop bij Bol.com

 

 

 

 

 

 


 

Méér inspiratie nodig ? Ontdek alle scheurkalenders.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]