Eenvoudig uw voedingsschema’s opstellen – Het Sportkookboek voor Wielrenners

  • aangepaste voedingsschema’s
  • specifiek voor wielrenners
  • eenvoudige recepten

Start nu met de aangepaste voedingsschema's

FietsenindeAlpen_Het Sportkookboek voor wielrenners_Stephanie ScheirlinckEet en drink als een topwielrenner om jouw eigen sportieve uitdagingen aan te gaan. Ook voor triatleten, MTB’ers, BMX’ers, recreatieve fietsers…Maar dat is niet altijd makkelijk…

Om sterk te presteren op sportief vlak is een aangepast voedingsschema onmisbaar. De sportkookboeken van dé sportvoedingsreferentie Stephanie Scheirlynck leren iedere sporter wat, hoeveel en wanneer je moet eten en drinken om het maximum uit je trainingen te halen en je lichaam sneller te laten herstellen.

Het wordt alvast een stuk makkelijker. Moet je nu juist koolhydraten stapelen vóór een inspanning, heb je een herstelmaaltijd nodig of moet je juist calorie-arm eten.

In dit boek vind je vijftig nieuwe en opnieuw heel lekkere recepten en vijftien klassiekers afgestemd op jouw favoriete sport. Dankzij de nog eenvoudigere recepten spendeer je vanaf nu nóg minder tijd in je keuken zodat er meer tijd overblijft om te fietsen.

Stephanie Scheirlynck is topsportdiëtiste en werkt onder meer voor wielerteam Trek-Segafredo, voetbalploeg RSC Anderlecht, en tal van andere topsporters, waaronder Greg Van Avermaet, Nafi Thiam en Jolien D’Hoore. Vanuit haar ervaring weet ze heel goed welke voedingsstoffen sporters wanneer nodig hebben.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]