Alpe d’Huzes, opgeven is geen optie !

01/06/2017
:
Alpe d'Huez
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Alpe d’HuZes, het jaarlijks fiets- en loopevenement voor KWF Kankerbestrijding dat op de beroemde Franse berg Alpe d’Huez plaatsvindt. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ fietsen, lopen of wandelen duizenden deelnemers de Alpe d’Huez vanuit Le Bourg d’Oisans tot 6 keer aan toe op. Ze doen alleen of met een team mee.

Alpe d’HuZes is gegrondvest op de absolute overtuiging dat je de grootst mogelijke voldoening bereikt als je je met hart en ziel inzet voor een ander.  Naast de sportieve uitdaging, gaan de deelnemers dan ook de uitdaging aan om zo veel mogelijk sponsorgeld bijeen te brengen en daarmee een bijdrage te leveren aan onderzoek naar kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Je kan op verschillende manieren meedoen aan Alpe d’HuZes: als deelnemer door de berg per fiets, wandelend of hardlopende te beklimmen of als vrijwilliger tijdens de voorbereidingen in Nederland of tijdens de koersweek in Alpe d’Huez.

Als deelnemer wordt er een minimaal sponsorbedrag vereist dat volledig ten goede komt van KWF Kankerbestrijding en dien je dus ook fondsen te werven.  Als vrijwilliger heb je in de koersweek ook de mogelijkheid om de berg een keer te beklimmen en geld in te zamelen onder de noemer Alpe d’HuZus.

Le Bourg d’Oisans verandert die dagen in een Nederlands dorp, niet alleen de deelnemrs en de talrijke vrijwilligers maar ook de duizenden sympathisanten en familieleden palmen het wielerdorp in.

 

Gegevens

Datum:
01/06/2017
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Website:
https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/