Bike for Hope 2022 t.v.v. Think Pink

25 augustus - 28 augustus
:
Alpe d'Huez, Col de la Croix de Fer, Col du Glandon
Laden Evenementen

Na een 3-tal jaar afwezigheid organiseert Sunweb opnieuw een fietsevent in de Franse Alpen.

Bike for Hope is een 2-daags fietsevenement in de Franse Alpen met verschillende indrukwekkende en legendarische beklimmingen. Het event staat volledig in het teken van de strijd tegen borstkanker. Een deel van het inschrijvingsgeld gaat integraal naar de organisatie Think Pink VZW, de nationale borstkankerorganisatie.

Bike for Hope wil in de eerste plaats hoop geven aan iedereen die in zijn of haar omgeving wordt geconfronteerd met kanker. Hoop op genezing en hoop op een betere levenskwaliteit tijdens en na hun ziekte.Hoop op genezing en hoop op een betere levenskwaliteit tijdens en na de ziekte.

Met de opbrengst van Bike of Hope kan Think Pink nog meer vooruitgang tegen borstkanker.

 

Challenge & Programma:

Ga de uitdaging aan! Hoeveel keer kan jij de Alpe d’Huez beklimmen?
Op vrijdag heb je keuze tussen 2 uitgepijlde toertochten met bevoorrading, op zaterdag staat de ultieme challenge op het menu. 1x, 2x, 5x Alpe d’Huez? Samen afzien en samen gaan voor de strijd tegen borstkanker!

Wil je er liever wat verder op uit? Op zaterdag heb je de keuze tussen X aantal keer de Alpe d’Huez beklimmen of een combi tussen Col du Glandon, Col de la Croix de Fer en de Alpe d’Huez.

 

Wie kan deelnemen?

Deelnemen aan de Bike for Hope betekent dat je je engageert om de strijd tegen borstkanker te steunen. Het uitdagende parcours vereist een specifieke voorbereiding en conditie. Voor velen is 1x de Alpe d’Huez beklimmen al een serieuze uitdaging, uiteraard kan je zo ver gaan als je wil en kan.

Elke deelnemer kan bovendien op een aparte pagina een profiel aanmaken om gelinkt aan Bike for Hope extra geld in te zamelen.

 

Inschrijven

Je kiest zelf of je een eigen accommodatie zoekt of kiest voor een van onze Sunweb-accommodaties. Inschrijven met eigen accommodatie kost 200 euro. Kies je voor een Sunweb-accommodatie dan bedraagt je inschrijvingsgeld 155 euro. Samen proberen Sunweb, Think Pink en de deelnemrs zoveel mogelijk fondsen in te zamelen voor de strijd tegen borstkanker. Ons streefdoel: minimaal 500 euro fondsenwerving per persoon, waar wij jou graag bij helpen!

 

Boek nu uw Bike for Hope-verblijf :
Résidence L'Ours Blanc - Bike for Hope

Résidence L’Ours Blanc – Bike for Hope

Résidence Les Bergers Pierre et Vacances - Bike for Hope

Résidence Les Bergers Pierre et Vacances – Bike for Hope

Gegevens

Begin:
25 augustus
Einde:
28 augustus
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.sunweb.be/nl/vakantie/reizen?tt=1393_12_257886_&r=%2Fnl%2Fvakantie%2Ffietsvakanties%2Fbike-for-hope

Organisator

Sunweb

Locatie

Alpe d’huez
Frankrijk + Google Maps