Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

EUROBICO – Order & Preview Show 2021 – Nieuw!

24 juli - 26 juli

Kick-off evenement van het B2B- en mediaseizoen van 24 tot 26 juli 2021 op het beursterrein in Frankfurt am Main.

Samen met winkeliersvereniging BICO zetten de organisatoren van EUROBIKE voor het eerst een B2B- en media-evenement op op het beursterrein in Frankfurt am Main van zaterdag 24 juli tot maandag 26 juli 2021.

Externe leveranciers van BICO, geselecteerde fabrikanten van fietsen en specialist retailers uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en vakjournalisten komen hier aan het begin van het orderseizoen 2022 bijeen om de laatste innovaties van het komende modeljaar te bekijken.

“Door een winkel- / bestelbeurs en een media-evenement te combineren, bieden we op precies het juiste moment een compleet nieuw beursplatform voor fietsfabrikanten en speciaalzaken. We hebben bewust het aantal exposanten en bezoekers beperkt, om ons een zo groot mogelijke kans te geven om door te gaan met Corona en om beter beheersbare bezoekersaantallen te hebben, voornamelijk uit Duitstalige landen ”, aldus Stefan Reisinger.

Jörg Müsse, algemeen directeur BICO Zweirad Marketing GmbH vult aan: “Dit is het juiste moment om de zeer succesvolle BIKE & CO-besteldagen naar een nieuw niveau te tillen. In samenwerking met EUROBIKE kan BICO nu beantwoorden aan de oproep van merkfabrikanten voor een centrale locatie met voldoende capaciteit.  ” De Urban Mobility Media Days zullen een integraal onderdeel uitmaken van de nieuwe “EUROBICO – Order & Preview Show”, waar zowel de fiets als de e-bike van de toekomst centraal staan in de media.

Gegevens

Begin:
24 juli
Einde:
26 juli
Site:
https://www.eurobike.com/en/

Locatie

friedrichshafen
Duitsland + Google Maps