Laden Evenementen

Fiets- & Wandelbeurs 2021 – Utrecht gaat online op 23-24 april

7 mei - 8 mei

Fiets & Wandelbeurs

Op 23 en 24 april presenteert de Fiets- en Wandelbeurs een 100% digitaal event: de Fiets en Wandelbeurs Online Experience. Het is een alternatief voor de fysieke Fiets en Wandelbeurzen in Gent (1-2 mei) en Utrecht (7-8 mei), die ze helaas moesten annuleren vanwege de coronacrisis.

 

Hicle Events schuift de Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience van 19 en 20 februari door naar 7 en 8 mei 2021. Gekozen is voor een latere datum in het jaar vanwege de coronacrisis. Locatie voor de events blijft Jaarbeurs in Utrecht.

Een grootschalig evenement in februari 2021 bleek niet haalbaar, gezien het toenemend aantal besmettingen sinds oktober. “De verwachting is dat het vakantieseizoen 2021 later op gang komt dan gebruikelijk, evenals het boeken van vakanties”, zegt directeur Theo Jorna van Hicle Events. “Mei is daardoor een goed alternatief voor februari in deze bijzondere tijden. Ook een ruime meerderheid van de Fiets en Wandelbeurs-nieuwsbrieflezers, gaf in een enquête aan een beurs in mei 2021 te verkiezen boven een beurs in februari 2021.”

De events van Hicle in België zijn eveneens vanwege corona verplaatst naar mei. De Fiets en Wandelbeurs, E-bike Challenge en Mount Expo zouden aanvankelijk op 13 en 14 februari in Flanders Expo in Gent plaatsvinden. De nieuwe data zijn 1 en 2 mei 2021, locatie is wederom Flanders Expo.

Gegevens

Begin:
7 mei
Einde:
8 mei
Site:
https://www.fietsenwandelbeurs.nl/

Organisator

Hicle Events

Locatie

Utrecht
Nederland + Google Maps