FietsenInDeAlpen op Velofollies 2022 – UITGESTELD

14 januari - 16 januari
Land: België Plaats: Kortrijk (B-8500)
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Persbericht 17/12/2021

Op basis van de reacties van standhouders en partners is duidelijk geworden dat Velofollies op 14, 15 en 16 januari geen voldoende en volwaardig aanbod meer zal kunnen presenteren aan onze bezoekers. Als beurs plaatsen wij steeds de beleving van onze bezoeker op de eerste plaats, en deze beleving zouden wij hen nu dus helaas niet meer kunnen bieden.

Dus ondanks het enthousiasme om ervoor te gaan en het kunnen organiseren op een perfect veilige manier, dienden wij als resultaat van de enquête te beslissen om deze editie opnieuw uit te stellen. Een erg moeilijke en pijnlijke beslissing, voor het 2de jaar op rij.

Wij plannen bijgevolg de 15de editie van Velofollies volgend jaar op 20, 21 & 22 januari 2023.

 

 

Velofollies besliste definitief de 15de feesteditie van deze grote fietsbeurs te verschuiven naar 2022.  De nieuwe datum wordt 14, 15 & 16 januari 2022.

FietsenInDeAlpen behoudt zijn standplaats en staat 100% achter de beslissing van de organisatie om de 2021-editie te annuleren.  Het corona-virus is nog steeds volop aan het woeden, en heeft de Belgische overheid nieuwe maatregelen uitgevaardigd die volledig inzetten op het beperken van onderlinge contacten. Met de timings die op vandaag in het vooruitzicht werden gesteld, werd het als niet realistisch ingeschat dat tegen half januari de beperkingen al zóver teruggedrongen zullen zijn dat een volwaardige editie van Velofollies mogelijk is.

Xpo Kortrijk kijkt erg tevreden terug op de 2020-editie van Velofollies.  In totaal werden 41.012 bezoekers geregistreerd, waarmee het voorlopig de meest succesvolle Velofollies ooit is.

Velofollies is een echte totaalbeurs en presenteert een overzicht van de volledige fietsmarkt. Je vindt er alle types en alle merken, met naast race- en MTB ook trekkingfietsen, hybridefietsen, retrobikes, stadsfietsen en e-bikes, aangevuld met een uitgebreid gamma van accessoires zoals helmen, fietskledij, fietsreizen, fietsliteratuur, e.d.

Een bezoek aan Velofollies is een aanrader voor iedereen die fietst, of je nu een actieve en gepassioneerde wielertoerist bent, een recreatieve fietser of gewoon een gezonde interesse voor fietsen hebt.

Gegevens

Begin:
14 januari
Einde:
16 januari
Evenement Tags:

Organisator

Kortrijk Xpo

Locatie

Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
Kortrijk, 8500 België
+ Google Maps
Site:
www.velofollies.be