Lepape Marmotte GF Alpes 2022

1 juli - 3 juli
:
Alpe d'Huez, Col du Galibier, Col du Glandon, Col du Lautaret, Col du Télégraphe
Laden Evenementen

De LEPAPE Marmotte Granfondo is de nieuwe internationale en essentiële wielerevenementbijeenkomst geworden! Dit is het belangrijkste eendaagse wielerevenement van de zomer in de Alpen, direct na de Tour de France. De organisatie beperkt het aantal beschikbare plekken tot 7.500. Het merendeel van de deelnemers komt uit het buitenland: 88% of 6600 internationale cyclo-fans.

Deelnemers aan de LEPAPE Marmotte Granfondo Alps hebben vaak uren en uren aan hun fietstraining besteed om op de legendarische Alpe d’Huez te kunnen finishen. Het vereist moed, toewijding en vastberadenheid om zelfs maar deze uitdaging aan te gaan in Glandon, Télégraphe, Galibier en Alpe d’Huez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De reeks van 5 van de meest legendarische passen in Frankrijk: de Glandon, de Telegraph, de Galibier, de Lautaret en tenslotte de laatste beklimming van de Alpe d’Huez. Of ze nu mikken op een bepaalde tijd of enkel willen finishen, elke deelnemer verlaat Alpe d’Huez met een voldaan gevoel, wetende dat ze deze uitdaging hebben overwonnen.

 

Bourg d’Oisans, de ideale uitvalsbasis, maakt deel uit van het internationale wielererfgoed door bij te dragen aan de legende van de Tour de France en als gaststad van beruchte wieleruitdagingen als ALPE d’UZES en LA MARMOTTE.

Gegevens

Begin:
1 juli
Einde:
3 juli
Evenement Categorie:
Site:
https://marmottegranfondoalpes.com/en/

Organisator

Cycling Classics

Locatie

Alpe d’huez
Frankrijk + Google Maps