Laden Evenementen

Vélovak 2020

27 september - 29 september
Land: Nederland

VelovakHet inkoop-, netwerk- en kennismoment voor de tweewielerbranche in de Evenementenhal van Gorinchem.

Vélovak is dé fietsvakbeurs van de Benelux waar jij alles vindt voor jouw winkel en werkplaats in een gemoedelijke sfeer. Het aanbod op Vélovak varieert van stadsfietsen en e-bikes tot hippe singlespeed racers en sportieve modellen. Van fietskleding tot sportvoeding en van fietsonderdelen tot kwaliteitsproducten voor het onderhoud van de tweewieler. Maar ook leveranciers voor winkel- en werkplaatsinrichting zijn er te vinden en bedrijven die scooters en brommers aanbieden.

Naast een volledig aanbod voor jouw winkel en werkplaats is er ook een kennisprogramma dat georganiseerd wordt door het fietsvakblad Tweewieler en de organisatie van Vélovak. Iedere dag zijn er verschillende lezingen voor ondernemers en reparateurs in de fietsbranche. Hier komen trends op het gebied van elektrische fietsen, werkplaats, winkelinrichting en het ondernemerschap aan bod.

Verder kun je tijdens de Vélovakman Award ook verschillende fietsenmakers met elkaar de strijd zien aangaan om de eretitel “Fietsmonteur van het jaar”. Alle opdrachten worden ontwikkeld door Tweewieler Academy en Unior Bike Tools by Juncker Bike Parts verzorgt het gereedschap en de werkplaats.

Wanneer ?

  • Zondag 27 september 12:00 uur – 18:00 uur
  • Maandag 28 september 10:00 uur – 18:00 uur
  • Dinsdag 29 september 10:00 uur – 17:00 uur

 

Gegevens

Begin:
27 september
Einde:
29 september
Site:
https://www.velovak.nl/

Organisator

Easyfairs Nederland

Locatie

Gorinchem