Logeren bij Belgen

Een Belg op vakantie logeert graag of gaat graag op restaurant bij landgenoten. Belgen worden graag opgevangen in hun eigen taal.

Logeren bij Belgen staat voor velen gelijk met terecht komen in propere en luxueuze verblijven. Wij Belgen zijn nu eenmaal veeleisend op vakantie en bij landgenoten krijg je vaak dat tikkeltje meer kwaliteit. Bovendien is het makkelijk om in het Nederlands contacten te leggen en zijn gezellige avonden rond de tafel gegarandeerd.

Al mag het je er natuurlijk niet van weerhouden de lokale cultuur en bevolking te leren kennen.  Doorgaans weet de Belgische uitbater zich zeer goed te integreren in de lokale gemeenschap, hebben zijn een passie voor hun nieuwe vaderland en willen zij die ook heel graag overdragen op hun gasten.

2 keer gewonnen dus !

La Sérénade

Bastide La Sérénade

Deze B&B ligt op 25 km van Mont-Ventoux en biedt een verwarmd buitenzwembad en een groot zonneterras. Alle gast van La Sérénade kunnen ontspannen in de hangmatten in de tuin. De smaakvol ingerichte kamers van La Sérénade – Chambre d’hôtes bieden uitzicht op de tuin en het zwembad. Alle gedeelde en eigen badkamers zijn voorzien van gratis […]

Logeren bij Belgen

Hotel Untermetzger

Het familiehotel Gasthof Untermetzger heeft een ideale ligging in het centrum van het gezellige dorp Zell am Ziller met winkeltjes, restaurants en traditionele cafés in de onmiddellijke nabijheid. Het is een zeer gezellig en traditioneel hotel met een Belgisch-Vlaamse service die gekend staat als zeer persoonlijk.  Hier is geen tijd voor stress, genieten is de […]

Logeren bij Belgen