Les Fermes de St Sorlin d’Arves

Belvilla

Les Fermes de St Sorlin d’Arves bestaat uit 18 tradionele houten chalets, gelegen in de pittoreske Maurienne vallei.  Zowel in de winter als in de zomer zijn er talrijke sportmogelijkheden.

Saint Sorlin d’Arves, een authentiek en traditioneel dorp, is een ideale bestemming voor fietsers en mountainbikers. Het dorp ligt aan de voet van de Col de la Croix de Fer en je fietst dus gelijk de bergen in. De regio is uiteraard zeer populair onder wielrenners vanwege de ligging ten opzichte van diverse beroemde Alpencols. Op de mountainbike kun u hier echter ook uitstekend uit de voeten.

De residentie ‘Les Fermes de Saint-Sorlin’ bestaat uit 18 traditionele houten chalets, voor 9 tot 21 personen.  De chalets liggen in de bovenste helling van St, Sorlin d`Arves en hebben een prachtig uitzicht over het dal. Tussen de talrijke mogelijkheden zijn skiën, fietsen en wandelen de beste manieren om de fantastisch mooie omgeving te verkennen.

Dit voor Franse begrippen ruime appartment van 65-70m2 is geschikt voor 8-10 personen. Het is modern en comfortabel ingericht met een goed uitgeruste keuken, kabel televisie (tegen betaling) en een balkon of terras waarop u bij mooi weer lekker kunt zitten en alle ingrediënten die een aangenaam verblijf mogelijk maken, ook al blijft u binnen.

Bij aankomst krijgt u te horen op welke verdieping het appartement gelegen is.

  • Op 500m van de accommodatie is een halte voor de shuttlebus naar het centrum.
  • Per appartement, kan de indeling van de slaapkamers anders zijn. Zo kan er of 1x 2-persbed of 2x 1-persbed of een stapelbed zijn.
  • U kunt ook een bezoek brengen aan een fietsexcursie naar de top van de Col de la Croix de fer om de Gletscher te gaan bekijken.
  • Sauna, jacuzzi en zwembad open volgens de openingstijden van de receptie.
  • De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto’s, het comfortniveau is echter zoals beschreven

  • Cols in de omgeving
  • Ligging klim