Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Vélo Vert Festival 2022

Ideaal gelegen in het hart van het Vercors-massief in Villard-de-Lans, vindt normalerwijze het Vélo Vert Festival plaats. Helaas geen editie in 2021, daarvoor was de situatie door Covid nog iets te precair.  In 2022 zal de jaarlijkse traditie hernomen worden, maar na 9 edities in een nieuwe regio.

Vanaf 2022 verwelkomt het Vélo Vert Festival duizenden festivalgangers elk eerste weekend van juni in het dorp Samoëns (Haute-Savoie). Een prachtig beschermd Alpengebied, waar het mountainbiken is ontstaan ​​en gegroeid en altijd grote mythische gebeurtenissen in de geschiedenis van het mountainbiken verwelkomt, zoals het Trans Grand Massif, VTTicime en de Enduro World Series … Een geschiedenis die zich nu verenigt in de Vélo Vert Festival.

Deze nieuwe speeltuin geschikt voor alle soorten trainingen: enduro, langlaufen, elektrisch mountainbiken, sport of familie. Om te ontdekken voor liefhebbers van het Vélo Vert Festival, in een formule die de festivalgangers bekend is, bestaande uit een testlounge, wandelingen, wedstrijden, activiteiten en gezelligheid, genoeg om aan alle wensen op het gebied van mountainbiken te voldoen.

Traditioneel is het Vélo Vert Festival een ideale kans om meer dan 2000 fietsen en accessoires van de 300 aanwezige merken te testen.

 

 

Gegevens

Begin:
3 juni
Einde:
5 juni
Evenement Categorie:
Site:
https://www.velovertfestival.com/2021/05/le-velo-vert-festival-arrive-a-samoens/

Organisator

Chlorobike Events

Locatie

Samoëns