SpaceRail – De Organisatieoplossing die ruimte vrijmaakt

Een georganiseerde leefruimte is essentieel voor rust en productiviteit. SpaceRail biedt een innovatieve organisatieoplossing die je helpt om je opslagruimte te optimaliseren en je leven georganiseerder te maken. Ons fietsophangsysteem maakt gebruik van verticale opslag, waardoor je fietsen netjes aan de muur worden opgehangen en kostbare vloerruimte vrijkomt.

Met SpaceRail heb je niet langer last van fietsen die in de weg staan of rommelige opslagruimtes. Je kunt eenvoudig je fietsen ophangen en tegelijkertijd gemakkelijk toegang krijgen tot andere spullen. Dit betekent dat je meer ruimte hebt voor andere activiteiten, zoals klussen of sporten, en je opslagruimte blijft georganiseerd en efficiënt.

Hier wil u zeker méér over weten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]