Over FidA

Legendarisch, spectaculair, dramatisch, afzien, zichzelf overwinnen, …

Het zijn de veelzeggende woorden om U aan te tonen wat onze en uw drijfveer is om telkens onszelf weer te overstijgen. Die eerste keer is zwaar, je weet amper wat er op je afkomt, maar tegelijkertijd wil je nog eens, hoeveel pijn het ook gedaan heeft, hoe uitgeput je ook bent…

Het is steeds opnieuw weer een prachtige challenge, een uitdaging die ons steeds opnieuw onszelf doet overstijgen…  Het is steeds (een beetje) afzien, maar steeds is daar die beloning van de top bereikt te hebben…  En wat een omgeving ! Het blijft je aangrijpen !  Het went nooit !

 

De Alpen geven je vleugels…

Is het de lucht ? Is het de gastronomie ? De natuur ? Het is alles samen.  Het doet ons steeds weerkeren, met onze fietsmaten, onze club, onze familie.  En er is nog zo veel te ontdekken, nog zoveel uitdagingen aan te gaan …

De Alpen is zoveel meer dan de beklimming van Alpe d’Huez, de Mont Ventoux of de Stelvio.  We willen samen het ganse Alpengebied ontdekken; van Frankrijk over Italië naar Oostenrijk en Duitsland, zelfs tot Slovenië.

 

Voor en door de fietser !

Fietsen in de Alpen (FidA) wil u daarbij helpen, als wielerfanaat, als mountainbikers, met hun ervaring in het toerisme en het hotelwezen, met hun contacten in de fietswereld en op de bestemmingen En dit al sedert 2005.

Maar Fietsen in de Alpen is er vooral door u.  Samen met alle fietscollega’s, mannen en vrouwen, beginneling of gevorderd, gaan we op zoek naar de fiets-vriendelijkste accommodaties, de meest geschikte fietsregio’s, de meest comfortabele reiswijze, het beste fietsmateriaal en alle mogelijke tips om ons fietscomfort te verbeteren.

 

En nog véél méér !

Fietsen in de Alpen biedt nieuwe mogelijkheden aan :

  • Accommodaties  : Alle fietsvriendelijke types van accommodaties worden voor u verzameld, en u zal de mogelijkheid hebben te reserveren volgens de manier voorgedragen door de accommodatie.
  • Materialen :  Wij selecteren de betere fietsen, fietsonderdelen, fietskledij voor u.  En wij tonen u waar u ze het voordeligst kan aanschaffen.
  • Routes :  Rond de accommodatie van uw keuze zullen wij u de beste routes bezorgen, op kaart en oplaadbaar op uw fietscomputer
  • Evenementen : de Marmotte, de Stelvio en de Ventoux blijven uiteraard de topevenementen, maar er is zoveel méér. Wij zetten ze voor u op een rijtje, zullen als eerste zijn om u de data te melden en informeren u hoe u kan inschrijven.

 

Webshop !

Bij Fietsen in de Alpen draait alles rond fietscomfort.  Samen met enkele partners kan u weldra online de keuze maken uit een volledig aanbod voor wielrenners en mountainbikers. Uit een zeer ruime aanbod  vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Je zal artikelen kunnen selecteren van topmerken als Shimano, Polar, Garmin, Castelli, Assos, Sidi, BBB, Continental, SiS, Sportful en GribGrab !

Producten die wij zullen bieden zijn onder andere racefietsen, mountainbikes, sporthorloges, hartslagmeters, fietsschoenen, fietshelmen, fietstassen, racefiets- en MTB-onderdelen, onderhoudsproducten en sportvoeding.  En bovendien met gegarandeerde snelle en gratis levering.

 

En uiteraard kan u ons voor al onze communicatie uw mening bezorgen, uw adviezen, uw negatieve ervaring, etc.  Samen worden we sterker, samen weten we méér.

 

 

Fietsen in de Alpen.com is een product van Skisunconstruct b.v.b.a., Veldkant 2, 2550 Kontich Ond.nr. 0425.990.049