Melon Kinderhelm Urban Active Bumblebee, veilig en ‘cool’

 • Sterke en lichte fietshelm
 • Individueel in te stellen
 • Met reflectie
 • Uitneembare pads
 • Optimale ventilatie

Nu verkrijgbaar in het fietsparadijs,

Misschien kan het een stimulans zijn om een extra leuke helm uit te kiezen voor je kind!  Door aan uw kind uit te leggen hoe belangrijk het is om een helm te dragen, en duidelijk te maken dat een fietshelm beschermt tegen vallen of stoten, leg je als ouder een bijzondere basis van goede gewoontes.  Laat je kind rekenen op een onmisbare bondgenoot op weg naar school, tijdens tochtjes of om te spelen met vrienden: de fietshelm! En als dat dan nog een ‘coole’ fietshelm kan zijn …

De Urban Active Bumblebee van het merk Melon is een helm waar over nagedacht is en dat is bekroond met meerdere awards. Deze sterke en lichte kinderhelm is te gebruiken op de fiets, maar ook op de skates en het skateboard.

FietsenindeAlpen_melon-helm-urban-active-bumblebeeIndividueel en exact in te stellen
Deze helm zit als gegoten. Hij kan op verschillende manieren worden versteld. Ten eerste wordt de helm geleverd met drie hygiënische Coolmax®-pads in de maten 5, 8 en 12 mm. Deze zijn gemaakt van extra zacht materiaal en houden het hoofd letterlijk koel. De pads zijn uitneembaar en kunnen worden gewassen op 30 graden, net als de ultra zachte kinbeschermer. Daarnaast is er een verstelsysteem voor de binnenring. Met het draaiwieltje stelt u de helm precies af op het kinderhoofd. Als laatste zijn ook de riempjes aan beide kanten te verstellen.

Airflow kanalensysteem en UV-bescherming
De kinderfietshelm beschikt over maar liefst 12 ergonomische ventilatiegaten, voor optimale ventilatie. Daarnaast is de helm te complementeren met een zonneklep (niet inbegrepen). Verkrijgbaar in zes kleuren, met UV400 bescherming voor de ogen en de huid.

Veilige bevestiging
De verstelbare riempjes sluiten met een magnetische sluiting. Deze opent u met een schuivende beweging en sluiten gaat al net zo eenvoudig. Deze sluiting is met één hand te bedienen, zelfs met handschoenen aan.

Veiligheid voorop!
De buitenschaal is gemaakt van oersterk polycarbonaat-materiaal. Deze schaal is “versmolten” (in-mold) met de schokabsorberende EPS-binnenkant. De hi-tech in-mold constructie, maakt de helm 30% lichter in vergelijking met helmen met harde schaal. De riempjes zijn overigens geïntegreerd in de EPS-binnenkant. Deze ABUS-kinderfietshelm heeft het keurmerk EN 1078, een GS-certificaat én een TÜV-Rheinland certificaat. De reflectoren zorgen voor extra zichtbaarheid in het verkeer.

Tip
Deze kinderhelm is geschikt voor een hoofdomtrek van 52 tot 58 cm. Meet voor aanschaf altijd de hoofdomtrek van het kind om in te schatten of de helm past.

 

Productkenmerken:

 • Merk: Melon
 • Model: Urban Active Bumblebee M-L
 • Maat (hoofdomtrek): 52 – 58 cm
 • Gewicht: 280 gram
 • Kleur: Geel en zwart
 • Materiaal: Polycarbonaat met EPS
 • Reflectie: Ja
 • Extra verlichting: Nee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]