Stromer is in Nederland nu ook online verkrijgbaar

myStromer AG heeft in samenwerking met zijn bestaande dealernetwerk een eigen webshop gelanceerd. Deze stap komt voort uit de groeiende vraag naar digitale handel en de flexibiliteit die online winkelen biedt. Na een succesvol pilotproject in de VS, heeft Stromer besloten om ook in de EU eigen webshops te openen, met als doel het aankoopproces voor zijn klanten te vereenvoudigen.

Door middel van het Click-and-Collectmodel kunnen klanten nu eenvoudig online een Stromer s-pedelec bestellen en deze vervolgens ophalen bij een dealer. Hierbij profiteren ze van zowel het gemak van online winkelen als het persoonlijke contact met een lokale dealer. Accessoires zoals tassen, helmen en accu’s worden rechtstreeks bij de klant afgeleverd.

In de komende maanden zal myStromer AG webshops openen in Duitsland, België, Zwitserland, Frankrijk en Denemarken, waardoor het bereik van het merk verder wordt vergroot.

Bron: nieuwsfiets.nu

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]