Camping La Ravoire

Camping La Ravoire ligt ca. 3 km ten noorden van Doussard, op 17 km van Annecy enop minder dan een kilometer afstand van het meeste zuidelijke punt van het meer van Annecy.

Het behelst een lichtglooiend terrein met veel bomen en vlakke staanplaatsen. De bescheiden omvang van de camping garandeert gasten de vriendelijke ambiance van een klein ‘dorpje’. Voldoende schaduw.

Drie velden zijn van elkaar gescheiden door hoge heggen en de staanplaatsen door korte hegjes. De camping verhuurt mobilehomes en chalets, en huurtenten staan verspreid over het terrein. Loof- en naaldbomen zorgen voor voldoende schaduw. Hoewel de camping rust biedt, is er alle gelegenheid om een actieve vakantie te hebben. Die begint natuurlijk in het waterpark van de camping. Rond het buitenbad ligt het zonneterras met ligstoelen. Een barretje is hier ook te vinden.

Met slechts 130 plaatsen op een groen terrein van 2,3 hectare biedt Camping La Ravoire een gezellige familiesfeer. U vindt er alle faciliteiten van een 4-sterren camping met een snackbar en winkeltje met basisproducten. Liefhebbers kunnen kiezen voor het comfort van een chalet of mobile home.

Vanuit Menthon-Saint-Bernard neemt de klim van 8 kilometer u mee naar de Col de la Forclaz, een behoorlijk steile bergpas. Op de top is het uitzicht op het meer een mooie beloning voor de geleverde inspanningen.

Algemene informatie

Zwembaden

Zwemmen in natuurwater

Voor kinderen

Toeristische staanplaatsen

Bijzondere voorzieningen sanitair

Recreatie

Eten & drinken

Campingbepalingen

  • Cols in de omgeving
  • Ligging vallei