Laden Evenementen

Fiets & Wandelbeurs 2021 gaat online op 23-24 april

Fiets & Wandelbeurs

Op 23 en 24 april presenteert de Fiets- en Wandelbeurs een 100% digitaal event: de Fiets en Wandelbeurs Online Experience. Het is een alternatief voor de fysieke Fiets en Wandelbeurzen in Gent (1-2 mei) en Utrecht (7-8 mei), die ze helaas moesten annuleren vanwege de coronacrisis.

 

 

De Fiets & Wandelbeurs gaat in 2021 in Flanders Expo te Gent door op 1 & 2 mei.

Meer dan 400 exposanten staan je te woord. Lezingen over wandelen en fietsen in dichtbije en verre bestemmingen, workshops fietstechniek, informatiestands, testparcours voor allerlei soorten fietsen. Fiets- en wandelkledij. Ook speciale aandacht voor fietsen met kinderen op de Hicle Family Infomarkt. … Kom naar de Fiets- en Wandelbeurs en ga er actief rondneuzen.

Heb je een ticket voor de Fiets- en Wandelbeurs, dan krijg je tegelijk gratis toegang voor nog twee beurzen in dezelfde expohallen:

Mount Expo

Het event voor bergfanaten, georganiseerd door de KBF, de Klim- en Bergsportfederatie Vlaanderen, in samenwerking met Hicle.

Je treft er alles op het gebied van bergwandelen, klimmen, alpinisme en wintersport!

  • outdoormerken met het nieuwste materiaal
  • infostands met opleidingen
  • begeleide bergsportreizen
  • inspirerende (online) lezingen van bekende avonturiers uit binnen- en buitenland

 

E-bike Challenge

Hét e-bike-testevent van Hicle! Tal van exposanten presenteren hun nieuwste e-bikes. Als Fiets en Wandelbeurs-bezoeker heb je ook hier gratis inkom.

Op het grootste indoor fietsparcours van de Benelux probeer je de allernieuwste modellen zelf uit. Zelfs speedpedelecs op volle snelheid en e-mountainbikes! We maken er speciale banen voor.
Deskundige begeleiding is aanwezig om de fietsen af te stellen en voorlichting te geven.

Gegevens

Begin:
1 mei
Einde:
2 mei
Site:
https://www.fietsenwandelbeurs.be/

Organisator

Holcus

Locatie

Flanders Expo, Gent
België + Google Maps