Toon diversiteit zonder ruimte op te offeren

SpaceRail stelt fietsenwinkels in staat om efficiënt een breed scala aan fietsen te presenteren, waardoor een visueel aantrekkelijke en toegankelijke winkelruimte ontstaat.

Met deze unieke oplossing om je winkelruimte te maximaliseren, wordt het voor klanten eenvoudiger om uw uitgebreide fietscollectie te verkennen en krijgt zijn klantenbeleving een boost.

Een fiets uit de collectie halen, is eveneens zeer eenvoudig.  Fietsen even uit elkaar schuiven en de fiets die u wenst te tonen, komt vrij.

Dit geldt voor alle types, van koersfiets over mountainbike tot e-bike.

Wist je dat SpaceRail niet alleen de winkelruimte transformeert, maar ook het fietsatelier beter organiseert? Door fietsen te roteren, wordt de werkruimte efficiënter gebruikt, wat leidt tot een betere organisatie en toegankelijkheid.

 

Kies nu voor een #RuimteUpgrade

Contacteer ons nu op info@fietsenindealpen.com.  Wij bezorgen u binnen de 24uur een eerste prijsidee.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]