Zes Troeven van FietsenindeAlpen

Al sinds 2005 is Fietsen in de Alpen actief in het fietsen.  Begonnen als een merk voor een aantal fietsvriendelijke hotels, groeide FietsenindeAlpen.com uit dat een referentie voor fietsvriendelijke bestemmingen.  Ook buitenlandse toeristische diensten, hotels en fietsvakantie-organisatoren zagen dit en schakelen ons in om hun nederlandstalige fietstoeristen efficiënt te bereiken.

De fietsers, die de website bezochten, kwamen ook steeds méér met vragen over fietsmateriaal.  Tegelijkertijdtijd kwam FietsenindeAlpen ook in contact met de ontwikkelaar van SpaceRail en meteen was een missie geboren.  Het prachtige product SpaceRail ook in Europa lanceren met als eerste stap een stand op Velofollies in 2023.

FietsenindeAlpen.com heeft dan ook alle tools in handen om dit te realiseren :

 1. Efficiënte Douane- en BTW-afhandeling:
  FietsenindeAlpen zorgt voor een naadloze invoer van SpaceRail-producten vanuit het Verenigd Koninkrijk (Wales) naar de Europese Unie. Door de expertise in douane- en BTW-formaliteiten worden alle administratieve drempels en wisselrisico’s weggenomen, en klanten zonder zorgen hun bestellingen ontvangen. En dit zonder enig wisselkoers-risico !
 2. Directe Levering vanuit de UK:
  Dankzij een goed georganiseerde logistieke keten worden de producten rechtstreeks vanuit de UK naar de klant verstuurd. Dit zorgt voor een snelle, veilige en directe levering, wat de wachttijd minimaliseert en de klanttevredenheid verhoogt.
 3. Steeds de ‘beste prijs’ garantie
 4. Uitmuntende Klantenservice:
  FietsenindeAlpen biedt uitgebreide dienst-na-verkoop ondersteuning. Dit omvat de opvolging van bestellingen, ondersteuning bij eventuele problemen, en het regelen van retourzendingen indien nodig. Klanten, zowel de individuele klant als een fietswinkel, een fietsverhuurder of een andere speler in de fietsindustrie, kunnen vertrouwen op een betrouwbare en hulpvaardige service.
 5. Ervaring en Expertise:
  Met meer dan 15 jaar ervaring in de fietsindustrie heeft FietsenindeAlpen een diepgaande kennis van de markt en de behoeften van fietsers. Hun deskundigheid strekt zich uit van het adviseren over fietsvakanties tot het selecteren van de beste producten voor fietscomfort, wat hen een betrouwbare partner maakt.
 6. Inspiratie en Advies voor Fietsers:
  FietsenindeAlpen heeft als missie om fietsers te informeren, inspireren en adviseren. Van het kiezen van de juiste accommodatie (hotel, appartement, vakantiewoning, camping) op uw fietsbestemming tot het voorbereiden op persoonlijke uitdagingen en het selecteren van de beste fietsproducten, zij bieden waardevolle inzichten die bijdragen aan een optimale fietsbeleving.

 

Deze vijf troeven maken FietsenindeAlpen tot een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar een probleemloze en ondersteunende ervaring bij de aanschaf van fietsgerelateerde producten.

 

Maak nu een telefonische afspraak of stuur ons een bericht op info@fietsenindealpen.com.

 

FietsenindeAlpen-Logo

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]