Gites de France

Gites de France is een netwerk van particuliere accommodaties in Europa.

Het is hierdoor een goed alternatief voor het gebruikelijke vakantie-aanbod, omdat elke accommodatie uniek en niet gestandaardiseerd is. Een verblijf in een Gites de France accommodatie staat gelijk aan een unieke ervaring, terug naar de bron. Daarbij komt het ontvangst en het persoonlijke contact met de (Franse) verhuurder.

Een originele manier om Frankrijk, het land en haar inwoners opnieuw te ontdekken! Er is een ruime keuze voor iedereen: Alleenstaanden, gezinnen met of zonder kinderen, met vrienden. Voor een weekendje weg of een hele week, aan zee, in de bergen of in the middle of nowhere.

Gites de France heeft een aanbod van meer dan 56.000 adressen, stuk voor stuk uniek. Rustieke gîtes, chambres en tables d’hôtes (B&B), chalets, boerderijcampings, trekkershutten… Alle adressen worden regelmatig gecontroleerd en beoordeeld, geclassifieerd volgens het comfort-ranking-systeem, van 1 tot 5 “granen”.

 

, ,

L’Etoile des Glaciers

L’Etoile des Glaciers ligt op een gunstige plek in het centrum van Le Bourg-d’Oisans, en biedt barbecuefaciliteiten en uitzicht op de bergen. Dit chalet beschikt over een tuin, een gemeenschappelijke lounge en gratis WiFi. Het chalet heeft 5 slaapkamers en 5 badkamers met een bubbelbad en een bad of douche. In de keuken staat een […]

Gites de France

Gite Auberge La Mouree

Het Gite La Mouree is een verbouwde boerderij in Vars St Marcellin. Het biedt suites met gratis WiFi, een restaurant en gratis privéparkeergelegenheid. De suites van het Gite La Mouree liggen op 1,5 km van de skipistes en zijn voorzien van een eigen badkamer. Gite La Mouree heeft een gemeenschappelijke eetzaal. De Gite beschikt ook over […]

Gites de France