Tex.Vision, uw partner voor fietskledij

  Enkel de hoogste kwaliteit én het beste comfort voor u.  

FietsenindeAlpen.com is partner van Tex.Vision ! Gedreven door dezelfde zorg : comfort. 

 

Bent u op zoek naar gepersonaliseerde kleding met eigen logo’s/kleuren/ontwerp? 

Dan is Tex.Vision de perfecte partner voor u!

Omdat het maken van gepersonaliseerde kleding onze core-business is.  Wij hanteren uitsluitend de beste kwaliteit én comfort voor u.

Onze collectie bevat wieler-, loop-, sportkledij maar ook t-shirts, polo’s, hoodies, … en zijn ontworpen in onze Belgische high-end productie-eenheid, waarbij de pasvorm, materiaalkeuze en afwerking van het hoogste niveau zijn.

Méér info

 

 

Design 

Wij tekenen in samenspraak met u een volledige gepersonaliseerde outfit uit. Dit in full-color zonder extra meerkost. Kleuren, teksten en logo’s combineren is ons vak!

Na goedkeuring van jullie design ontvangen jullie een Tex.Vision pas-set. Zo garanderen wij voor ieder de juiste fitting.

Designrealisaties maken wij in full 3D. Zelfs een geanimeerde versie is beschikbaar voor het meest realistische beeld.

Wij produceren vanaf drie stuks tot hoever uw dromen reiken. Zodra we de orderbevestiging ontvangen, wordt er een verzenddatum van de bestelling doorgegeven.

Méér info

 

Clubs en Bedrijven Portaal

  Voor elk bedrijf kunnen we een online geautomatiseerd ordersysteem activeren. Na goedkeuring van jullie design/ontwerpen kunnen wij een portaal opzetten. Dit met de look & feel van het bedrijf.

Vervolgens kan elke werknemer zelf zijn bestelling online plaatsen.

U kiest zelf de tijdspanne waarin iedereen kan bestellen.  Als de campagne is afgelopen zal deze onmiddellijk in productie gaan zodat er geen kostbare tijd verloren gaat.

Méér info

 

Know How uit het Profpeloton

Sander Helven, de bezieler van Tex.Vision, was 4 jaar actief als profrenner (Topsport Vlaanderen Baloise)  Nadat hij de fiets aan de haak hing, bleef hij actief in het wereldje. Hij ging zich meer bepaald toeleggen op wielerkledij omdat hij als prof het grote verschil tussen de diverse merken had ervaren.  Sander ontwikkelt fietskledij met aandacht voor comfort, personalisatie en aerodynamica.

   Samen met IT-specialist Krijn Swinnen startte hij nu een eigen bedrijf op dat de digitale wereld verzoent met gespecialiseerde kleding voor fietsers en lopers.

Méér info

 

Geen organisatiezorgen

Als bedrijf heeft u geen enkele zorgen meer . Wij zorgen voor een totaaloplossing van A tot Z.

Indien gewenst kunnen wij deze naar de werkgever thuis verzenden. Of verpakken op naam.

Ten allen tijden heeft u als bedrijf een real-time overzicht van de bestelde producten.

Méér info

 

Uw contact 

patrick.vanriel@tex.vision         Tel +32 475 97 44 34          www.tex.vision

 

Vraag nu méér info