Bereik direct uw doelgroep

Wij bieden u een manier om direct te communiceren met uw doelgroep :

 • onze aanpak
 • onze passie
 • onze actieterrein
 • onze instrumenten

B2B Français | English | Deutsch

 

Fietsen in de Alpen

deelt de passie met de actieve fietser in België en Nederland,

is er voor zowel de wielertoerist als de mountainbiker,  beginnend of gevorderd,

én is gefascineerd door de Alpen, zijn cols, zijn natuur, zijn mensen, zijn cultuur.

 

Waarom communiceren in tijden van corona ?

 

 

LOGO_fietsenindealpen_klein

ONZE AANPAK

 Wij helpen U om efficiënter uw Nederlandstalige doelgroep te bereiken.

Met sterke content én gerichte communicatie weet Fietsen in de Alpen uw potentiële klanten te boeien.  Vanuit een focus op fietscomfort en fietsplezier weet Fietsen in de Alpen een band te creëren met de fietser door hem voortdurend te prikkelen met inspirerende informatie over fietsen, fietsmateriaal en fietsreizen. Van A tot Z beschrijft Fietsen in de Alpen het ganse belevingsproces, van voorbereiding thuis tot succes ter plaatse, van vertrek tot terugkeer.

Onthullende reportages en kritische analyses informeren de lezers over bekende én minder-bekende producten, vernieuwende trainingswijzen, fietsvriendelijke accommodaties, evenementen en bestemmingen.

Fietsen in de Alpen kan dit op een onafhankelijke manier doen, samen mét de fietser, die op elk aspect interactief zijn mening kan en mag geven. Hij inspireert, informeert en motiveert hiermee zijn lotgenoten.

Fietsen in de Alpen beschikt over een aantal krachtige media-tools.

 

 

LOGO_fietsenindealpen_klein

ONZE PASSIE

Reizen en fietsen

Als wielerfanaat, als mountainbiker, met ervaring in het toerisme en het hotelwezen, met contacten in de fietswereld en op de bestemmingen bij de toeristische diensten en de accommodaties.  En dit al sedert 2005.

Fietsen in de Alpen koppelt dit alles aan ervaring in marketing en communicatie, om met relevante content de fietser te boeien en met de meest geschikte instrumenten de fietsdoelgroep te bereiken.

Maar Fietsen in de Alpen is er vooral door de fietser zelf.  Samen met alle fietscollega’s, mannen en vrouwen, beginneling of gevorderd, gaan we, samen met de fietser en zijn persoonlijke beoordelingen, op zoek naar de fiets-vriendelijkste accommodaties, de meest geschikte fietsregio’s, de meest comfortabele reiswijze, het beste fietsmateriaal en alle mogelijke tips om ons fietscomfort te verbeteren.

Fietsen in de Alpen richt zich tot alle organisaties die kunnen bijdragen tot het optimaliseren van het fietscomfort en het fietsplezier van de fietser.

LOGO_fietsenindealpen_klein

ONS ACTIETERREIN

Fietsen in de Alpen bestrijkt het ganse Alpengebied (Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Zwitserland), en is vooral op zoek naar de ongekende plekjes, de ongekende beklimmingen, de minder-gekende evenementen.

Wij onderzoeken alle types accommodaties (hotel, B&B, Appartementen, Studio’s, Vakantiewoningen, Campings) op zijn fietsvriendelijkheid.

Fietsen in de Alpen is neutraal en aan niets of niemand gebonden.

 

 

LOGO_fietsenindealpen_klein

ONZE INSTRUMENTEN

Fietsen in de Alpen beschikt over een aantal performante tools die een sterke communicatie met uw doelgroep verzekeren.

Wij bieden partners verschillende mogelijkheden om van deze tools gebruik te maken.

 

—- WEBSITE —-

De website fietsenindealpen.com is hét ideale platform om uw product, merk, accommodatie, regio of evenement die uitstraling te geven die het verdient.

Fietsen in de Alpen wil vooral het fietsaspect van uw product, van uw accommodatie of van uw evenement in de kijker brengen, met de juiste accenten en details, zodat dit duidelijker geprofileerd wordt.

Alle opgedane kennis wordt aangewend om de fietsenindealpen.com website te optimaliseren (SEO) om beter gevonden te kunnen worden door (potentiële) klanten, bezoekers en zoekmachines.  Responsive design maakt de website ook optimaal leesbaar op alle mobiele apparaten.

 

—- NIEUWSBRIEVEN & LEAD NURTURING —-

Maandelijks, en aangevuld met enkele thematische versies, slaagt Fietsen in de Alpen erin bestaande en nieuwe lezers te bereiken.  Een professionele opmaak, een herkenbare huisstijl en goede content staan hierbij centraal om voor de lezer permanent een prettige leeservaring te creëren. 

Met een simpele klik krijgt een nieuwsbrieflezer toegang tot meer relevante informatie op de website, die info die hem boeit en waarmee hij zich verbonden voelt.

 

—- SOCIALE MEDIA —-

 De opgang van de sociale media en de  teloorgang van de traditionele massamedia biedt nieuwe kansen voor kleine bedrijven en zelfstandigen die op zoek zijn naar een manier om hun bestaande en potentiële klanten goedkoop en effectief te bereiken.

Via Facebook, Twitter en LinkedIn biedt  Fietsen in de Alpen een uitstekend middel om meer naamsbekendheid, verkeer naar je website, fans en volgers te creëren.  En fans worden de beste ambassadeurs van uw aanbod.

 

—- ONLINE ADVERTISING —-

Fietsen in de Alpen beheerst de kunst van online adverteren.  Het kenbaar maken van je producten en/ of bedrijf via het internet door middel van advertenties.  Online Advertising een onmisbaar kanaal om uw mediabudget daar te besteden waar uw doelgroep zich bevindt.

Google Adwords en Facebook Advertising zijn 2 tools die Fietsen in de Alpen inzet om uw media mix te optimaliseren.  Wanneer uw campagne succesvol gelanceerd is, focussen we vervolgens op het bijsturen en optimaliseren op basis van de harde cijfers uit de Google Analytics-rapporten en de resultaten van de advertenties.

Bekijk onze FIDA B2B Mediaplanning 2019

 

LOGO_fietsenindealpen_kleinCONTACT 

Aarzel niet om ons te contacteren om méér informatie of een voorstel van ons te ontvangen.

Fietsen in de Alpen werkt steeds een voorstel uit op uw maat, specifiek gericht op uw behoeften.  Geen standaardoplossingen, maar gerichte én efficiënte communicatie.

Wij brengen u graag rechtstreeks en efficiënt in contact met uw fietsende doelgroep.

 
 • Naam Bedrijf
 • Activiteit Bedrijf
 • E-mailadres
 • Telefoon
 • Waarmee kan Fietsen in de Alpen u helpen ?
 • Heeft u nog bijkomende vragen/opmerkingen ?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Totaal dienstenpakket

 

Fietsen in de Alpen is een merknaam van Skisun Construct bvba, een dynamische communicatie-partner.

Bekijk hier het dienstenpakket van Skisun Construct.

Raadplaag onze Skisun Construct – General Conditions 2019