Airtag-houder in al zijn vormen

De Apple AirTag is één van de efficiëntste manieren om de locatie van je fiets tot op 30 centimeter nauwkeurig te bepalen.
Je maakt de tracker eenvoudig vast aan je waardevolle spullen met een bijpassende hanger en koppelt de  AirTag aan HomeKit zodat hij samenwerkt met je andere Apple apparaten.
Helaas is de Airtag alleen compatibel met iPhone 11 en nieuwere modellen.

Op de markt zijn er dan ook heel wat hanger of houders beschikbaar waarmee je AirTag bevestigt aan je fiets.

Je vind ze in alle maten en gewichten aan uiteenlopende prijsklasses.  Je kan ze het makkelijkst opdelen in een aantal groepen afhankelijk hoe en waar ze bevestigd worden :

 

FietsenindeAlpen_AirTag_ZadelpenZadelpen 

    • Een houder die men over de zadelpen schuift, integreert de AirTag perfect in een fietsreflector, waardoor de AirTag beschermd en goed verborgen blijft.
    • Met de SUPMEGA AirTag-fietsreflector houd je jouw fiets beschermd dankzij de perfecte integratie van de AirTag. De houders zijn geschikt is voor alle gangbare diameters van zadelpennen of sturen.

 

 

 

 

 

Fietsbel

    • AirTag fietsbelhouder biedt een discrete en onopvallende manier om een AirTag op uw fiets te bevestigen. Dit is een uitstekende oplossing voor diefstalpreventie, aangezien de AirTag goed verborgen blijft binnen de bel, waardoor dieven minder kans hebben om het trackingapparaat op te merken of te verwijderen.
    • Deze fietsbel met AirTag Houder is alvast een handige combinatie van functionaliteit en veiligheid voor uw fiets.

 

 

 

 

 

Bidonhouder

    • Een bidonhouder mount is een AirTag houder die wordt gemonteerd op de bidonbevestigingspunten van het fietsframe, en past onder een standaard bidonhouder. De twee delen worden aan elkaar geschroefd en rechtstreeks op het fietsframe bevestigd om een veilige behuizing voor je AirTag te creëeren. Het Bidonhouder Mount ontwerp werkt op de meeste standaard frames. Door een bidonhouder bovenop de houder te bevestigen, wordt de plaatsing van je AirTag nog discreter.
    • Bekijk alvast deze houder, geleverd met speciale beveiligingsschroeven die het moeilijk maken voor dieven om de houder te verwijderen.

 

 

Onder het zadel

    • De AirTag-houder wordt vastgeschroefd of met een elastisch riempje onder het zadel bevestigd.
    • Wij zijn geen echte fan van dit systeem maar deze fietshouder draagt alvast onze goedkeuring mee

 

 

 

 

Aan de stuurpen

 

 

 

 

 

 

Al deze oplossingen zijn zeer eenvoudig te monteren en worden geleverd zonder de AirTag.

Een Apple AirTag aanschaffen kan u hier.

 

Ontdek alle AirTag-houders op Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]