Stel nu uw SpaceRail-pakket ‘op uw maat’ samen

SpaceRail vertegenwoordigt niet alleen een fietsophangsysteem; het staat voor een opslagrevolutie op jouw voorwaarden. Met het rebuildable en modular ontwerp, plaatsen we de controle over jouw opslagruimte direct in jouw handen.

Hiervoor staat SpaceRail synoniem voor opslag op jouw voorwaarden.

Het rebuildable aspect van SpaceRail is cruciaal voor aanpasbaarheid. Dit betekent dat je niet vastzit aan een statische opstelling. Als jouw behoeften evolueren of je besluit jouw fietscollectie uit te breiden, kun je eenvoudig het systeem herbouwen en aanpassen. Het is als het heruitvinden van jouw opslagruimte zonder de noodzaak van een volledige herinstallatie.

Het modulaire ontwerp van SpaceRail biedt een breed scala aan mogelijkheden voor aanpassing. Je kunt gemakkelijk nieuwe haken toevoegen, de configuratie wijzigen, of de indeling aanpassen op basis van de grootte en het type fietsen dat je wilt opslaan. Hierdoor wordt elke haak een bouwsteen voor jouw unieke opslagruimte.

 

Stel nu uw optimale oplossinG SAMEN

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]