Trivago

Op trivago vinden reizigers het ideale hotel voor de beste prijs. trivago is een metazoekmachine voor hotelprijzen, waar de prijzen van meer dan 900.000 hotels worden vergeleken op meer dan 344 boekingssites.

Gecombineerd met 140 miljoen geïntegreerde hotel reviews en meer dan 14 miljoen foto’s is trivago de ideale bron voor objectieve en onafhankelijke hotelinformatie. trivago toont u de gemiddelde beoordeling en uitgebreide recensies van andere boekingssites, zoals Hotels.com, Expedia, Agoda en grote hotelketens, zodat u een beeld krijgt van een hotel.

Sinds haar oprichting in 2005 is trivago uitgegroeid tot een internationaal fenomeen. Maandelijks gebruiken meer dan 120 miljoen reizigers de zoekmachine om deals in dezelfde stad te vergelijken. Op trivago vindt u informatie over stedentrips naar bijvoorbeeld Amsterdam of Barcelona en kunt snel en gemakkelijk het juiste hotel vinden voor de beste prijs!

 

trivago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]