Craft Verve Glow Fietsjack Zwart/Reflectie Heren

  • prachtige pasvorm
  • goede sluiting door elastische vorm
  • reflectie
  • voldoende ademend

 

Verkrijgbaar bij Futurumshop.nl

Het Craft Verve Glow fietsjack heeft een prachtige pasvorm dankzij het bodymapped design.

Het jack sluit goed aan dankzij de elastische touch, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest.

Reflecteerde details zorgen ervoor dat je onderweg beter opvalt.

Je hoeft niet bang te zijn dat je afkoelt dankzij de goede isolerende stof die voldoende ademend is.

 

MEER INFO

PRODUCTSPECIFICATIES

Merk : Craft

Productdetails :

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]