Lazer Cappuccino Lock Zwart

  • Erg eenvoudig in gebruik
  • Handig slotje om je helm en je fiets vast te zetten

 

Verkrijgbaar bij Futurumshop

De revolutionaire Cappuccino Lock van Lazer lost twee problemen tegelijk op. Wanneer je een korte stop gaat houden om een kopje koffie te drinken, blijft vaak zowel de racefiets als de helm onbeveiligd staan.

Lazer heeft een innovatieve oplossing bedacht waarbij de Cappuccino Lock wordt gekoppeld aan de helm door middel van de standaard sluiting. De helm kan daarna gebruikt worden om de fiets te vergrendelen. Op deze manier kun je onbezorgd genieten van een kopje koffie.

De Cappuccino Lock is een cijferslot, dat je tussen de sluiting van je helm plaatst.  Vervolgens draai je de cijfers, en jij bent vervolgens de enige die het slot nog open krijgt. Het slot zelf heeft een minimale grootte en is daarom makkelijk mee te nemen.

 

MEER INFO

 

 

PRODUCTSPECIFICATIES

Merk : Lazer

Lazer Cappuccino Lock Zwart3Productdetails :

  • Handig slotje om je helm en je fiets vast te zetten
  • Combinatie slot (3 cijfers)
  • Erg eenvoudig in gebruik
  • Enkel op Lazer helmen te gebruiken

 

MEER INFO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

2913_VAE_sur_la_route_de_la_Confession©Eric BEALLET_bewerkt

Volop genieten van een e-bikevakantie in de Oisans voor iedereen

Col beklimmen met de e-bike voor iedereen, aan de voet van Alpe d’Huez. Het zou een heel andere fietsvakantie in de Alpen worden voor Greet en Mark. Ze zouden het een eerste keer uitproberen om samen de cols op te fietsen.     Niet zo vanzelfsprekend, want Greet huivert van klimmen. Het is echt niet […]

Cadeaubons, een stressloze oplossing

Niet vanzelfsprekend, een kerst- of eindejaarscadeau kopen voor één van uw favoriete wielerfanaten. Wie een stukje fietsplezier of fietscomfort cadeau wil doen, kan bij verschillende sites terecht. Je kiest het bedrag dat je cadeau wilt geven, en vervolgens maak je een keuze voor één van de sites.

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]