Lazer Cappuccino Lock Zwart

  • Erg eenvoudig in gebruik
  • Handig slotje om je helm en je fiets vast te zetten

 

Verkrijgbaar bij Futurumshop

De revolutionaire Cappuccino Lock van Lazer lost twee problemen tegelijk op. Wanneer je een korte stop gaat houden om een kopje koffie te drinken, blijft vaak zowel de racefiets als de helm onbeveiligd staan.

Lazer heeft een innovatieve oplossing bedacht waarbij de Cappuccino Lock wordt gekoppeld aan de helm door middel van de standaard sluiting. De helm kan daarna gebruikt worden om de fiets te vergrendelen. Op deze manier kun je onbezorgd genieten van een kopje koffie.

De Cappuccino Lock is een cijferslot, dat je tussen de sluiting van je helm plaatst.  Vervolgens draai je de cijfers, en jij bent vervolgens de enige die het slot nog open krijgt. Het slot zelf heeft een minimale grootte en is daarom makkelijk mee te nemen.

 

MEER INFO

 

 

PRODUCTSPECIFICATIES

Merk : Lazer

Lazer Cappuccino Lock Zwart3Productdetails :

  • Handig slotje om je helm en je fiets vast te zetten
  • Combinatie slot (3 cijfers)
  • Erg eenvoudig in gebruik
  • Enkel op Lazer helmen te gebruiken

 

MEER INFO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]